LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Eurosport laver AGF-dokumentar

| Superligaen | 24 kommentarer
Eurosport laver AGF-dokumentar
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (08/02)
bet365 2,00 3,40 3,75
NordicBet 2,04 3,45 3,80
YouBet 2,00 3,40 3,80

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Superliga-rettighedshaverne Discovery Networks sender i løbet af efteråret en dokumentarserie om AGF på Eurosports platforme.

Discovery Networks, der sidder på en del af rettighederne til Superligaen, sendte i sidste sæson i en periode serien Randers Backstage, der fulgte hverdagen hos kronjyderne.

Nu er samme tv-station på banen med en ny dokumentarserie, der dog ikke bliver helt som backstageserien, og denne gang omhandler det AGF i programmet 'AGF – mellem håb og håbløshed'.

- Med dette projekt ønsker vi at lave den ultimative fortælling om relationen mellem AGF og Aarhus by, aarhusianerne og samtidig give et eksklusivt indblik i denne fantastiske fodboldklub med de store forhåbninger, men også med den altid lurende håbløshed lige om hjørnet, Eurosports redaktionschef Christian Thye-Petersen til eurosport.dk.

- Hos AGF ser klubben frem til at deltage i ’AGF - mellem håb og håbløshed’. - Da vi blev forelagt ideen om en fodbolddokumentar fra Eurosport, der skal undersøge det unikke forhold mellem AGF og Aarhus, blev vi både nysgerrige og senere overbevist om, at det ville vi gerne medvirke i og dermed også vise sider af AGF, man ikke har set i offentligheden før.

- Vi kan genkende præmissen omkring den særlige relation mellem aarhusianerne, Aarhus og AGF - den historie glæder vi os til at være med til at fortælle, for den har stor værdi for os og for byen og vores fans, supplerer AGF-direktør Jacob Nielsen. 

Første afsnit af dokumentaren sendes søndag den 19. august på Eurosports platforme.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar