LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Everton-chef er usikker på Gomes' fremtid

| Premier League | 6 kommentarer
Everton-chef er usikker på Gomes' fremtid
Foto: Getty Images

Everton-manager Marco Silva ved endnu ikke, om klubben kan lykkes med at hente midtbanespilleren Andre Gomes på en permanent aftale, siger han til Sky Sports.

Det er endnu for tidligt at sige, om Everton kan holde på lejesvenden Andre Gomes.

Den portugisiske midtbanespiller skiftede i sommer til klubben fra FC Barcelona på en etårig lejeaftale, og Everton manager Marco Silva ved endnu ikke, om aftalen kan gøres permanent. Det siger han til Sky Sports.

- Han har nydt de første par måneder her, og vi må se, hvad vi kan gøre. Vi arbejder på det, men jeg ved ikke, om jeg har svaret om én eller to uger.

Det handler i høj grad også om, hvad FC Barcelona tænker om situationen. Everton har nemlig ingen købsklausul på spilleren, har Marco Silva tidligere forklaret. 

- Det er ikke kun i vores hænder som klub, der er ikke kun i Andres hænder. Der er også en tredjepart - Barcelona. Lad os se, hvornår vi kan tale om situationen, siger Marco Silva. 

25-årige Andre Gomes har spillet syv Premier League-kampe for Everton siden ankomsten i sommer. I de første par måneder i klubben døjede han med en skade, og han fik derfor først debut i oktober.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

6 kommentarer

Chris4700 10:36          
Sælg ham dog, han var rædselsfuld i Barca og fik masser af chancer. En god spiller, bare ikke i Barcas system åbenbart. Hvis han gør det godt i Everton er det vel win win for alle parter, næsten uanset salgspris
Frankofil 11:05          
Indtil videre har han ikke præsteret for Everton men det kræver måske lidt tilvænning først. Han skal virkelig oppe sit game for at retfærdiggøre en pris på 35+ mil pund.
keane10 11:11          
Mon ikke Barca har interesse i at afvente situationen, hvis han begynder at præstere rigtig godt for Everton i PL, så kan prisen stige voldsomt på kort tid. Det er vigtigt med en frikøbsklasul hvis man skal leje!
Danish-Viking 11:14          
Frankofil: Har du set Everton´s kampe? Han har været bedste mand siden hans debut efter hans skade
14Guti 17:05          
Haha enig! franko er du i den rigtige tråd?
Gomes har NETOP præsteret fra første kamp og fik stående ovationer i debuten mod Palace.

Skarp kontrast til starten i Barca som udviklede sig til et reelt mareridt. Gomes var ordinær og tilhængerne slagtede ham efter han begyndte at afløse inesta mere og mere.

Hvis Everton kunne erhverve Gomes for 300 mill kr, så er jeg sikker på de slog til i morgen. Han bringer noget, de ikke har haft før. Som box to box midtbane kan han forsvare, bringe bolden frem og fordele den videre.

Men Barca vil sandsynlig kræve et afkast på deres investering, så tænker alle forhandlinger starter tættere frikøbsklausulen.
Frankofil 11:10          
Gomes har underpræsteret.

Først indlæg var skrevet før Watford kampen, hvor han gjorde det fint.

Udover den kamp var det kun hjemme mod Cardiff han gjode det godt. Derudover har han været middel eller under middel i de øvrige kampe.

Hans stats har ikke været gode, og slet ikke på et niveau man forventer af en spiller af hans kvalitet. Derfor min kommentar til frikøbsprisen som han pt ikke lever op til.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj