Luk

Everton færdig i Liga Cuppen efter straffe

| Carabao Cup | 8 kommentarer

Everton skal ikke spille mere Carabao Cup i denne omgang, efter klubben tabte en straffesparkskonkurrence til QPR fra Championship.

Rafael Benitez havde en kedelig dag på kontoret som cheftræner for Everton.

I den engelske Carabao Cup blev de tirsdag ekspederet ud af QPR, der ligger i den næstbedste engelske række, Championship. 

Den erfarne QPR-skarpretter Charlie Austin bragte hjemmeholdet foran, men hurtigt sørgede Lucas Digne for, at der kom balance i regnskabet. 

Igen var Austin på pletten i første halvleg, og så kunne Andros Townsend gøre det til 2-2, inden det hele skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence. 

Her brændte Tom Davies Evertons ottende skud, og så var det op til hjemmeholdets Jimmy Dunne at sende Everton ud i pokalmørket. 

Det gjorde han, og dermed er QPR klar til 1/8-finalen i Liga Cuppen.

I Fulham var Leeds også tæt på at ryge ud efter otte spark, men Rodrigo Muniz brændte sit sidste spark, så Leeds nu er sikret endnu en kamp i turneringen.

Så godt gik det dog ikke for et andet Premier League-mandskab, da Watford løb ind i et 1-3-nederlag til Stoke, og dermed skal de ikke længere fokusere på Carabao Cuppen i denne sæson.


Af Rasmus Glud

8 kommentarer

aloevgaard 23:11          
Nå, så det er QPR der er årets overraskelse! Håber der kommer flere!
VIF57 05:33          
Suveræn sejr Stoke, med flotte scoringer ;)
D. Dean 06:57          
Der er ikke langt fra himmel til helvede, og elevatoren, Benitez kører i lige nu, kører nedad.
MKilgallon 07:15          
I Fulham var Leeds også tæt på at ryge ud efter otte spark, men Rodrigo Muniz brændte sit sidste spark, så Leeds nu er sikret endnu en kamp i turneringen.
Nej, Leeds var ikke tæt på at ryge ud.
Førte nærmest hele vejen igennem og havde et par matchbolde (Forshaw kunne have scoret til 4-2 på vores 5. spark og Meslier kunne have reddet ved deres 5. spark). Herudover var der en minimatchbold til Dallas som kunne have gjort det til 4-2.
Men da vi sparkede først var vi aldrig bagud eller under pres for at ryge ud.
Og så mangler bold da lige at kreditere McKinstry for vores 6. mål.
Hr.Betjent 07:41          
MKilgallon:

Det var da en besynderlig argumentation. Du kan jo argumentere præcis modsat i forhold til at Leeds kunne have brændt og Fulham have scoret.

Når man er i straffespark, så er man altså ret tæt på at kunne ryge ud.
JamMasterJay 07:43          
Det er vel trods alt tættere på "at ryge ud", end hvis den var kørt hjem i ordinær spilletid eller efter 4 straffespark...
URrrrs 10:50          
QPR er på vej tilbage efter mange års modgang og en gigantisk FFP bøde som er den største nogen klub nogensinde har fået.
Mandag 25. oktober