Luk

Everton-keeper: Vi kan slå alle PL-hold

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Everton
Premier League (15/12)
bet365 1,75 3,70 4,50
NordicBet 1,85 3,70 4,75
Oddset 1,82 3,60 4,50
YouBet 1,80 3,75 4,90

Jordan Pickford mener, at Everton på sine bedste dage kan slå alle hold i Premier League – også Liverpool, som venter onsdag.

Liverpool er på intens jagt efter det engelske mesterskab, og onsdag skal klubben forsøge at gøre det af med lokalrivalen Everton.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave, hvis man skal tro Everton-keeper Jordan Pickford, som dog har respekt for Liverpool.

- Vi ved, hvor svær en kamp det er. De er flyvende for tiden – det kan vi ikke benægte, siger Jordan Pickford til Sky Sports, inden han dog slår fast, at Everton helt klart har en chance.

- Jeg mener, at når vi præsterer på vores bedste niveau, så kan vi matche alle hold i Premier League – ikke bare Liverpool.

- Det handler om, at vi præsterer, smøger ærmerne op, og når det bliver hårdt, skal vi sørge for at holde fast, sætte tacklinger ind og spille fodbold, siger Jordan Pickford.

De to mandskaber brager sammen onsdag aften klokken 21.15.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

badazz 13:34          
Jeg er med på, at de her derbys har deres helt eget liv, og at alt kan ske i morgen.
Men med 4 sejre i 14 kampe, så tyder det ikke på, at Everton kan slå alle hold i PrL.
bruger 173218 14:08          
Klart klart de kan.. de gør det bare ikke
blåt blod 14:13          
Fantastisk hvad man kan få sig selv til at sige.
Brevklubben 14:32          
Det er nok hovedsageligt ment som en peptalk til et hold, der på papiret har potentiale til meget, men som har underpræsteret på det kraftigste.
Men hellere den udtalelse end en, der understreger det ringe niveau, holdet har lige nu - og hvad skulle det gøre godt for?
Pipper 17:47          
Håber godt nok ikke han mener det seriøst.
Han burde bruge hans krudt på at holde buret rent, så
kan det være sejren kommer.
Byens Hold 17:48          
Mon ikke de løber ind i 5 nederlag i de næste 5 kampe...
Toffee68 20:36          
Bolden er rund, og så kan alt jo som bekendt ske - blev Danmark måske ikke Europamestre i 1992? Og specielt når man har så godt et fodboldhold, som Everton FC jo rent faktisk har? Og Silva har ikke just brilleret som træner endnu, men han er stadig ung, og egentlig talentfuld nok - ellers havde de jo nok heller ikke hentet ham ind sidste år?
Tror på godt spil onsdag aften med afsæt i Leicesterkampen, og så er et 1 tal i morgen ikke nødvendigvis en naturlov, selvom statistikken taler for - lfc har været ret heldige i mere end en kamp i denne sæson..
Mandag 9. december