LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Everton må ikke hente akademispillere i to år

| Premier League | 4 kommentarer
Everton må ikke hente akademispillere i to år
Foto: Getty Images

Infoboks

West Ham - Everton
Premier League (30/03)
bet365 2,55 3,25 2,75
NordicBet 2,60 3,55 2,80
Oddset 2,55 3,45 2,75
Stream West Ham – Everton på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Everton forsøgte at hente en ung Cardiff-spiller ulovligt og er nu blevet idømt en straf, som betyder, at de ikke må hente spillere mellem 10 og 18 år fra andre engelske klubber i to år.

Premier League-klubben Everton er blevet straffet med et to-årigt forbud mod at hente unge spillere mellem 10 og 18 år fra andre engelske klubber.

Straffen kommer efter, at Everton er blevet dømt for at have overtrådt reglerne og kontaktet en ung Cardiff-spiller, som de har forsøgt at lokke til klubben. Det skriver flere engelske medier, heriblandt BBC og Sky Sports.

Everton er også blevet idømt at betale en bøde på 4,3 millioner kroner.

Stream West Ham – Everton på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

4 kommentarer

MesutCazorla 19:13          
Jeg kan sagtens se pointen med sådan et forbud, men i praksis kan det vel blive ret svært at håndhæve. Jeg giver et eksempel; en ung spillers forældre flytter fra London, hvor knægten f.eks. har spillet hos Arsenal og vil nu tilmelde ham hos Everton - må han det? I teorien er han jo ikke rigtig hentet så på den måde er det vel ikke imod reglerne, men problemet er jo så bare, at det meget hurtigt viser et smuthul i det forbud. Jeg synes man bør have gjort som med Barca og Atletico i sin tid, da det er lettere at overskue og håndhæve.
Sten_H 20:11          
en sjov ting om denne Cardiff spiller er, at han nu er tilknyttet Manchester Uniteds akademi.
SkeletonBjitch 20:23          
Det jeg har det svært med er at sikkert alle klubber i PL har gjort noget lign. på et eller andet tidspunkt, forskellen er vel at det er svært at bevise. Nu kender jeg ikke detaljerne, men det virker som en hård dom.
KennethF 09:59          
Jeg giver et eksempel; en ung spillers forældre flytter fra London, hvor knægten f.eks. har spillet hos Arsenal og vil nu tilmelde ham hos Everton - må han det?
Tilmelde ham? I England fungerer det altså ikke på samme måde, som i den danske foreningskultur. Man tilmelder sig ikke bare til Evertons ungdomshold, på samme måde som man gør på Døllefjelde Musses U12-hold ;-)
Fredag 22. marts