Luk

Luk

Everton overlevede i PL: Vild rutsjebanetur

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Dominic Calvert-Lewin sikrede Everton overlevelse i Premier League, da han i slutningen af kampen headede Everton foran med 3-2. 

En fantastisk comeback. 

Det var hvad Everton levered torsdag aften, da de fik vendt 0-2 til 3-2, og dermed sikrede overlevelse i Premier League. 

Dominic Calvert-Lewin headede føringsmålet i kassen, og så kunne jublen bryde løs på Goodison Park. 

Evertons målscorer var meget lettet efter kampen, hvor han sammenlignede det med noget af en rutsjebanetur. 

- Det var virkelig specielt. Der var kæmpe pres på os, især fordi vi var bagud 2-0. Da vi kom på 2-2, så havde jeg følelsen af, at vi ville score et mål mere, og så måtte jeg bare sikre, at jeg var i det rette område. Det var helt fantastisk. 

- Fodbold er en vild rutsjebanetur nogle gange. Det er derfor, vi elsker denne sport. 

- Det var ikke den ideelle situation, vi havde bragt os selv i, men det gav et øjeblik som dette. Jeg tror ikke, jeg kommer til at sove i nat. Ord kan ikke beskrive det, fortæller Dominic Calvert-Lewin til Sky Sports efter kampen. 

Everton kan efter torsdagens sejr slappe mere af i deres sidste kamp mod Arsenal. 


Af Emil Bellaiche

8 kommentarer

haraltidret 23:55          
Jeg havde egentlig dømt Everton til nedrykning ved pausen. Men man må sige at de fandt nogle ekstra kræfter og kvalitet i anden halvleg til at vende kampen. Og så er stemningen på de her "gamle" engelske stadions som Goodison Park bare noget helt specielt.
MR. Buur 00:30          
Puha - Everton har nu en vigtig opgave og det er at gå ud og vise verden at denne sæson var en fejl - Lampard har noget af en opgave med at få dette hold genopbygget.

Personligt kunne jeg ikke forestille mig en sæson uden et lokal derby.. det ville være fattigt.

Håber at ejerne nu får sat skub i det nye stadion projekt og at de får styr på strukturen og strategien i klubben, Liverpool by fortjener 2 hold i PL.
Sten_H 00:33          
Evertons fejl ved starten af sæsonen, var ansættelsen af Benitez, det var dømt til at gå galt.
MesutCazorla 01:18          
På stående fod kan jeg ikke huske, en Pl-sæson som denne. Med det forstås, at der, inden sidste spillerunde, stadig er åben kamp om mesterskabet, den sidste CL-plads, den sidste nedrykningsplads og sågar også den sidste EL-plads, hvis man nu også vælger at tælle det med. Forhåbentlig bliver det en sjov og spændende søndag, gerne en af dem, hvor positionerne skifter flere gange undervejs, da den slags har sin charme - medmindre man selvfølgelig holder med et af holdene, som kæmper for en af de nævnte pladser. :-)
D. Dean 11:30          
@StenH
Uanset hvilken manager Everton havde ansat, var sæsonen dømt til at gå galt - men Benitez var retrospektivt nok ikke smart. Og det falder igen tilbage på ledelsen og især Moshiri, som er hovedårsagen til, at klubben er i frit fald, og det bliver ikke bedre, så længe han blander sig i ting, han overhovedet ikke har forstand på. Jeg er derfor forsat meget bekymret for klubben og dens fremtid.
morsor 11:57          
Benitez hviler alene på Moshiri, da alle andre i ledelsen ikke ville have ham.
D. Dean 12:10          
@morsor
Det har du ret i, og så længe Moshiri er i klubben, vil det kun gå den forkerte vej, eller indtil han kun poster penge i klubben og holder nallerne væk fra alt andet.
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni