Luk

Everton sender ubrugt flop til Monaco

| International | 12 kommentarer
Lækker Bernard-perle sender Everton i front
MÅL, MÅL, MÅL! Se alle scoringerne fra Premier League, Æresdivisionen og Ligue 1
Alle ved, at han var desperat for at komme væk - men hør lige Palace-fansenes modtagelse af Wilf Zaha
Se alle målene her: Debutant Joachim Andersen og Lyon gør det af med Monaco i sæsonåbning
Fabregas ser rødt: Monaco-stjernen stempler modstander - VAR skaffer korrekt straf
Everton sender ubrugt flop til Monaco
Foto: AS Monaco

Everton har skilt sig af med den nigerianske kantspiller Henry Onyekuru, som efter to lejeophold, nu skifter permanent til Monaco. Han fik ikke debut i Everton.

Everton købte i sommeren 2017 den 20-årige nigerianske kantspiller Henry Onyekuru i belgiske KAS Eupen, og han blev med det samme lejet ud til Anderlecht i samme række.

Siden kom Onyekuru tilbage til Premier League-klubben, men kunne altså ikke overbevise Everton om, at han kunne gøre en forskel i PL, og derfor røg han igen på udlån.

Denne sommer vendte 22-årige Onyekuru så tilbage til Everton, men nu siger de to parter endegyldigt farvel til hinanden, da Onyekuru er blevet præsenteret i Ligue 1-klubben Monaco på en femårig kontrakt.

Sidste sæson scorede den unge kant 16 mål i 44 kampe og bidrog med seks oplæg.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

YNWA"96" 20:07          
Er det ham der fik £40.000 om ugen ?
konggard 20:16          
Uden at jeg kender til sagen så er det første jeg tænker om han på noget tidspunkt overhovedet havde en engelsk arbejdstilladelse? Hvis ikke forklarer det jo en del inklusive hans løn på 40k da det er et af vægtigste kriterier for dispensation og arbejdstilladelse som ekseptionelt talent uden at have spillet, såvidt jeg husker, 80% af de seneste 20 landskampe for dit land som er standard kravet.
Tintin9 20:22          
Han kunne ikke få arbejdstilladelse og har derfor været lejet ud og nu solgt.
haraltidret 20:23          
Henry Onyekuru er jo ikke noget flop. Han fik aldrig en engelsk arbejdstilladelse og kunne derfor ikke få sin debut for Everton. Han har gjort det glimrende på udlån i både Anderlecht og Galatasaray, så at kalde ham et flop er forkert.
Poborsky 20:24          
Præcis! Ubrugt flop synes jeg er hårde ord.. Han kunne ikke få arbejdstilladelse, blev købt for ca 7 mio pund og angiveligt solgt med profit - eventuelt også procenter. Det er jo ikke sådan at han har siddet på bænken, eller spillet dårligt for Everton.. Eller kostet dem alverden..
belden 20:27          
Var det en arbejdstilladelse han ikke fik?
Toffee68 20:27          
Korrekt Konggard
Henry Onyekuru er et stort talent som man forventede sig meget af, bl.a. Bayern München har også været nævnt som interesseret i ham. Og de klubber han har været lånt ud til er jo også pænt store i deres respektive lande?
Ærgerligt Everton ikke får gavn af ham. Havde han været på kontrakt i en top 6 klub i England, så var han formodentlig smuttet igennem nettet til en arbejdstilladelse. Desværre ikke første gang at Everton har været uheldige med ikke at få arbejdstilladelse hjem på en talentfuld udenlandsk spiller.
Men held og lykke til Onyekuru, som med garanti går en stor fremtid i møde - frygter bare at Monaco lige nu ikke er den rette klub i den proces - de er ikke specielt succesfulde i øjeblikket.. ;-)
Søndag 25. august