LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ex-AB'er scorer kontrakt i Serie C

| Serie C | 5 kommentarer
Ex-AB'er scorer kontrakt i Serie C
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Midtbanespilleren Simon Okosun har efter en vellykket prøvetræning scoret sig en aftale med den italienske Serie C-klub Grosseto.

Efter godt fem måneder som klubløs har 21-årige Simon Okosun nu fundet sig en ny klub, og der bliver med Marc Nygaards hjælp til et eventyr i den italienske Serie C-klub Grosseto.

- Marc anbefalede mig, og det er jeg selvfølgelig meget taknemmelig for. Jeg har været hernede i tre uger, jeg har grebet chancen, og nu har vi så lavet en kontrakt, siger Okosun til bold.dk og tilføjer:

- Forholdene hernede er fine. Det er måske lidt at sammenligne med AB, der mangler ikke noget i hvert fald, og det er en ambitiøs klub, der har spillet flere år i Serie B.

Den høje midtbanespiller føler sig klar til at bidrage med det samme.

- Jeg fik lov at træne med, holde mig i gang og spille nogle træningskampe i AB, og det er jeg utrolig glad for. Jeg er klar til at spille med det samme, hvis træneren får brug for mig, men nu må vi se. Det bliver selvfølgelig nemmere, når jeg har været hernede lidt længere tid, siger Okosun.

Grosseto er placeret i midten af Serie C eller Lega Pro, som rækken rettelig hedder. Men der er blot et par point op til playoff-zonen.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

5 kommentarer

poh 13:52          
Fantastisk talentfuld spiller. Godt hoved der sidder på Ayo.
Havde egentlig regnet med at han ville lande på et højere rangerende hold, men er sikker på han bliver en succes. Glæder mig til at se ham i AB igen om 15 år. :)
quaz 15:26          
Spændende. Håber for ham at han får et succesfuldt ophold, hvor han ikke ender med at blive snydt for løn osv.
Internazionale4everr!!! 15:33          
Den danske Patrick Viera...
JytteRolf 10:47          
Det kan også blive for småt.
Lørdag 23. februar