Luk

Ex-ACH'er og Zlatan på tavlen i Galaxy-nedtur

| Major League Soccer | 2 kommentarer

Doneil Henry og Zlatan Ibrahimovic kom på tavlen, da LA Galaxy tabte 3-4 til Vancouver i MLS. 

MLS næstsidste runde i den ordinære sæson blev afviklet natten til mandag dansk tid, og den bød blandt andet på en stor skuffelse for LA Galaxy. 

Galaxy er klar til playoff, men kæmper for en god slutplacering og dermed en bedre chance i slutspillet, men de ambitioner led et knæk hjemme mod Vancoucer Whitecaps. 

Canadiske Doneil Henry, der i efteråret 2016 spillede fire kampe i AC Horsens, åbnede ballet for gæsterne efter et hjørnespark. 

Kort efter udlignede Zlatan Ibrahimovic efter en omstilling til 1-1 med sit 29. sæsonmål, men Galaxy må konstant svare igen med Vancouver-føringer, inden gæsterne i overtiden sikre sig en 4-3-sejr. 

I topscorerdysten med Ibrahimovic kom Los Angeles FC's Carlos Vela igen på tavlen i en 3-1-sejr over Houston, og mexicaneren har nu lavet 31 mål

Det er delt rekord for en ordinær sæson sammen med Atlantas Josef Martinez, der lavede 31 mål i sidste sæson. 

Andetsteds blev David Ousteds Chicago uden den vragede dansker sikre på, at de ikke kommer med i slutspillet med 2-2 mod Toronto. 


Af Mikael Blond

2 kommentarer

InfoMinisteren 10:16          
Doneil Henry var virkelig et monster, og utroligt at det lykkedes at hente ham til Horsens fra West Ham.

Hvis han ikke var blevet skadet efter nogle kampe, så havde han virkelig sat sit aftryk i folks hukommelse i Superligaen.
29 Corleone 11:24          
Valgte at bruge men søndag nat på at se lidt MLS fodbold, som ellers aldrig sker og mente så at jeg lige skulle dele min nat med andre bold.dk bruger. Så først NY Red bulls vs. Chicago Fire, i håb om at se Rooney og lidt dansk islæt. Danskeren kom aldrig på banen og var end ikke på bænken. Rooney lavede intet. Kampen var dødsyg med mange spilstop. 0-0 og intet at skrive hjem om. Næste kamp var den omtalte kamp Galaxy vs. Vancouver. Som bold.dk indlæg indikere tog Vancouver føringen fire gange i den kamp og spillet bølgede frem og tilbage. Galaxy med mest spil og Vancouver gode på kontra. Spændende kamp hvor forsvar ikke eksistere og angreb var godt. Vancouver målmand Maxime Crepeau var enstående, men for mig var "man of the match", Doneil Henry". Han stod og cleared Galaxys indlæg gang på gang. Ærgeligt at han ikke blomstrede mere hos Horsens, var han i sin tid var knæskadet det meste af tiden 10 ud af 16 kampe. I de andre 6 var han kun med i fem og kom kun på banen i 4. Han spillede kun en fuld kamp mod Randers, som Horsens vandt 1-0.
Zlatan scorede det første mål for Galaxy, og selv om jeg er Zlatan fan, må jeg også sige at han må være belastende at spille med. Han bevæger sig kun når der kommer indlæg og deltager generelt ikke i kampen. Hver gang han stillede sig i feltet og ikke fik bolden ved fødderne, lavede han hele tiden gestus til sine medspillere at det var for ringe han ikke fik det hele på et sølvfad. Hans kropsprog er virkelig ikke god og tror ikke han ville blive en success i en topklub i Europa igen. Selvom jeg gerne vil testes "wrong". Iøvrigt var det ikke Houston at Los Angels FC spillede mod, men nummer 2 i ligaen - Minnesota.
Konklusion, det var værd at se en god kamp som den sidste, men ikke hver søndag. Helt andet spil end hjemme i suppen eller ude i Europa. Det var næsten som at sidde og se en bordtennis kamp. Ingen markeringer, bare frem og tilbage.
Torsdag 21. oktober
Onsdag 20. oktober