Luk

Ex-EfB-angriber nedlagde Henrik P.'s tropper

| Eliteserien | 0 kommentarer
Ex-EfB-angriber nedlagde Henrik P.'s tropper
Foto: Strømsgodset

Den tidligere Esbjerg-angriber Arnor Smarason scorede to gange sent i første halvleg og sikrede Lillestrøm en 2-1-sejr over Strømsgodset i Eliteserien.

Strømsgodset skulle søndag aften forsøge at tage vigtige point og spille sig væk fra sidstepladsen i Eliteserien, da Henrik Pedersens norske tropper gæstede Lillestrøm.

Hjemmeholdet med Daniel A. Pedersen fra start lå før kampen nummer 12 i den bedste norske række og skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter et 5-2-nederlag senest. Tobias Salquist sad ude med sygdom.

Henrik Pedersen havde valgt Martin Spelmann blandt de 11 startere, der skulle forsøge at vende dem dårlige stime med blot ét point i de seneste fem kampe.

Det formåede Strømsgodset dog ikke. Gæsterne var ellers fint med i løbet af de første 45 minutter, men kort før pausen slog en tidligere Superliga-kending til to gange.

Arnor Smarason med en fortid hos Esbjerg var første gang på pletten efter 42 minutter, hvor han opfangede en ripost og sendte bolden i nettet. Og i dommerens overtid fordoblede han sin egen måltotal og værternes føring med en scoring fra kanten af feltet.

Efter pausen sad Strømsgodset på det meste af bolden og havde også de fleste chancer. Og med 17 minutter igen kom der for alvor spænding tilbage i opgøret.

Et indlæg endte hos Kristoffer Tokstad, og Strømsgodset-midtbanespilleren sendte reduceringen i kassen. Lillestrøm-spillerne mente, at der var offside i situationen, men scoringen stod ved magt.

Det blev dog kampens sidste scoring, og for anden kamp i træk måtte Henrik Pedersens spillere gå fra banen med et nederlag.

Strømsgodset er derfor fortsat sidst i Eliteserien, mens de tre point sender Daniel A. Pedersen og Lillestrøm op på tiendepladsen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august