Luk

Ex-FCK-talent har udløb i Sverige: Åben for SL

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

24-årige Marcus Mathisen har kontraktudløb i Falkenberg denne vinter, og midtbanespilleren er ikke afvisende over for at vende hjem til 3F Superligaen.

Marcus Mathisen nåede aldrig at få sit gennembrud i FC København, som han forlod til fordel for svenske Halmstad i 2016.

I januar 2019 gik turen videre til Falkenberg, hvor midtbanespilleren har udviklet sig til en profil og er fast mand i Allsvenskan, men denne vinter har Marcus Mathisen kontraktudløb.

- Det er klart, at det er noget, som jeg tænker mere og mere over, efterhånden som det kommer nærmere. Vores sæson slutter lidt senere i år, så man får jo ikke lige så lang tid til at tænke over de her ting, når sæsonen bliver længere.

- Jeg har spillet en rigtig fin sæson, og når jeg har kontraktudløb, så er det klart, at jeg vil se på, hvilke muligheder der er. Lige nu ved jeg faktisk ikke så meget, men jeg holder selvfølgelig alle muligheder åbne, siger Marcus Mathisen til bold.dk.

Midtbanespilleren lægger ikke skjul på, at han trives i Falkenberg, og han vil ikke udelukke en forlængelse i den svenske klub.

- Jeg har været super tilfreds i Falkenberg, hvor jeg har spillet alle kampe, jeg har været i stand til i år. Jeg havde en lille måned, hvor jeg havde lidt problemer med baglåret, men så snart jeg var klar igen, startede jeg inde og fik 90 minutter igen. Jeg føler, jeg har udviklet mig meget i år sammenlignet med tidligere år.

- Det er helt sikkert stadig aktuelt at forlænge i Falkenberg. Jeg har haft en snak med dem, og de er meget interesserede i at forlænge, så det er helt klart en mulighed. Klubben ved godt, at jeg har været rigtig glad for at være her, men jeg tror også, de forstår, at jeg vil overveje andre muligheder, siger Marcus Mathisen.

Niveau til en midterklub i Superligaen

Selvom Marcus Mathisen ikke brød igennem i seniorfodbold i Danmark, er han åben for at vende hjem, hvis det rette dukker op.

- Jeg har altid tænkt, at det kunne være sjovt at spille i Danmark, eftersom jeg ikke rigtigt spillede nogle kampe for FCK. 

- Det kunne være sjovt at komme til Superligaen, og det er absolut en mulighed, men jeg er også meget tilfreds med at bo og spille i Sverige, så det er også i spil at blive herovre, siger han og tilføjer:

- For at være lidt realistisk, så er det nok ikke de allerstørste klubber, jeg skal sigte efter, men jeg tror sagtens, jeg vil kunne begå mig i en midterklub i Danmark. Jeg har snart spillet 70 kampe i Allsvenskan, så jeg begynder at få en vis erfaring på højt niveau.

Marcus Mathisen og Falkenberg har fire kampe tilbage af sæsonen i Allsvenskan, hvor klubben øjeblikkeligt ligger nummer 14.

Lørdag gælder det hjemmekampen mod Elfsborg.


Af Martin Schmidt
Søndag 17. januar