Luk

Ex-FCM'ere sikrede Trabzonspor mulig CL

| Super Lig | 6 kommentarer

Filip Novak og Alexander Sørloth scorede målene, da Trabzonspor lørdag vandt med 2-1 og dermed sikrede sig CL-deltagelse, hvis man får omstødt en CAS-dom.

Sidste spillerunde af den tyrkiske Süper Lig løb af stablen lørdag aften, hvor der fortsat var tvivl om, hvem der skulle tage den sidste plads i Champions League.

De to tidligere FC Midtjylland-profiler Alexander Sørloth og Filip Novak var med for Trabzonspor, der inden sidste runde var i pole position i forhold til andenpladsen-

Andenpladse kunne ende med at være ligegyldig for Trabzonspor, da man i øjeblikket er udelukket deltagelse fra UEFA-turneringer i én af de kommende to sæsoner.

Sagen er dog appelleret ved CAS-domstolen, så Trabzonspor skulle alligevel spille for at opnå kvalfikationen, hvis CAS', som for nyligt set, skulle omstøde dommen.

Trabzonspor gæstede bundholdet Kayserispor, og efter en målløs første halvleg kom gæsterne på 1-0 efter godt en times spil.

Her fulgte netop Filip Novak nemlig op på en returbold, og så hakkede venstrebacken Trabzonspor på 1-0.

Kayserispor fik udlignet til 1-1 fem minutter før tid, men langt inde i overtiden gjorde Alexander Sørloth det til 2-1, hvilket blev kampens slutresultat.

Dermed gjorde Trabzonsspor selv arbejdet færdigt og sikrede sig andenpladsen i den tyrkiske liga.

Besiktas bankede Genclerbirligi med 3-0, hvorfor storklubben overtager tredjepladsen fra Sivasspor, som må nøjes med fjerdepladsen efter en nederlag til Göztepe.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Dr. Def 22:05          
De har karantæne fra europæisk fodbold?
Slettet(371505202608) 22:06          
Det kunne være fint hvis bold.dk var opmærksomme på at Trabzonspor vist nok er udelukket fra europæisk fodbold i næste sæson.
Cisplatin 22:09          
Som de andre skriver er Trabzonspor lige nu smidt ud af europæisk fodbold. Men de har anket til CAS og sidst på denne måned vil CAS afgøre om de må deltage eller ej.
bruger 175817 01:05          
Godt i følger med nyhederne bold.dk
Arc light 09:23          
Kan se at Novak har taget målnæsen med sig til Tyrkiet - syv scoringer i ligaen fra venstre back. Fed spiller!
Lørdag 16. oktober