LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ex-FCN'er nyder tyrkisk gennembrud

| 1. Lig | 0 kommentarer
Ex-FCN'er nyder tyrkisk gennembrud
Foto: Bursaspor
Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan Aynaoglu har fundet fodboldlykken i Adana Demirspor, som han håber at føre op i den bedste række.

For et år siden solgte FC Nordsjælland sin unge offensivspiller Oguzhan 'O.G' Aynaoglu til den tyrkiske klub Bursaspor. Han havde et blandet forår, inden han i slutningen af august lidt mod sin gode vilje blev sendt på lån hos Adana Demirspor i den næstbedste række.

Et skifte, der dog har vist sig at være lykken for den 22-årige tidligere U-landsholdsspiller. Han er fast mand og hjulpet holdet til en foreløbig andenplads i tabellen.

- Der var ikke rigtig nogen, der havde regnet med os før sæsonen, men vi har fået samlet en stærk trup og som det går lige nu, tror jeg, vi har en god chance for at rykke op. Der er selvfølgelig mange kampe endnu, og det er lidt tidligt at snakke om, men jeg tror i hvert fald på det, siger O.G til bold.dk.

Adana Demirspor kan prale af at have haft landstræner Faith Terim som både ungdoms- og seniorspiller, men ellers har klubben i gjort meget væsen af sig i nyere tid.

- Det er en god klub, jeg er kommet til. Det er 20 år eller deromkring siden, de senest var i den bedste række. Siden har de kæmpet for at komme tilbage uden held, og man kan godt mærke, at det betyder meget, at vi nu ser ud til endeligt at have en realistisk chance for at komme tilbage.

- Fansene støtter os utrolig meget. De er fantastiske og kommer også med på udebaneturene. Der er i det hele taget stor fokus og opmærksomhed på os. Fansene siger til os, at holdet ikke var været bedre i 20 år, så alle håber, det bliver nu, de rykker op.

O.G var fundet sig en stamplads på venstrekanten, hvor han i 25 kampe har bidraget fem mål og ligeledes en god håndfuld assists.

- Jeg har spillet fast stort set, siden jeg kom til, og det er uden tvivl mit gennembrud som seniorspiller, Tidligere gik jeg i løbet af ugen og tænkte om jeg nu skulle eller i det hele taget skulle spille. Det er helt anderledes nu. Nu tænker jeg kun på den kommende kamp, og hvad vi skal gøre for at vinde den.

- Det er gået godt for mig, og fansene kan godt lide mig, kan jeg mærke, og det er selvfølgelig rigtig dejligt, siger O.G.

O.G er fortsat Bursaspor-ejet og står til at vende tilbage til klubben efter denne sæson.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 19. marts