LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ex-FCN'er tvunget på lån i Tyrkiet

| Tyrkiet | 4 kommentarer
Ex-FCN'er tvunget på lån i Tyrkiet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Se Kosovo - Danmark

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Oguzhan Aynaoglu er skiftet fra Bursaspor til Adana Demirspor på lån. I første omgang var det mod hans vilje, men den tidligere FC Nordsjælland-spiller ser nu mere positivt på skiftet.

I januar sikrede den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan 'O.G' Aynaoglu sig lidt af et drømmeskifte, da han rykkede til Bursaspor.

Det blev til i alt ni kampe i løbet af foråret, men op til den nye sæson blev 22-årige Aynaoglu pludselig sendt på lån hos Adana Demirspor i den næstbedste række.

- Bursaspor skiftede bestyrelse, træner og det hele. De nye folk havde slet ikke set mig spille eller træne, men kom med det samme og sagde, at jeg skulle lejes ud. Jeg var egentligt indstillet på at blive og få en god opstart, så jeg synes, det var vildt uretfærdigt.

- De kunne da i det mindste have taget mig med på træningslejr eller noget først. Jeg var meget sur i den periode og følte mig helt alene uden min agent, familie og venner. Det var en meget hård periode, må jeg indrømme, siger Aynaoglu til bold.dk.

- Jeg spurgte om jeg ikke kunne blive solgt til en klub i den bedste række i stedet, men ejeren af klubben kender mig og tror på mig, så han ville ikke slippe mig helt.

Aynaoglu er kommet videre fra sommerens skuffelse og i gang med sæsonen for sin nye klub, og humøret er blevet noget bedre.

- Jeg er blevet rigtig, rigtig glad for det. Det er en stor klub med mange tilskuere og passionerede fans. Vi har lige spillet to træningskampe i landskampspausen, hvor jeg scorede henholdsvis tre og et mål, så jeg tror, det kan blive rigtigt godt.

- Jeg skal bare lige vænne mig til varmen hernede. Her er vel 45-50 grader, jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Det er voldsomt, men vi træner heldigvis for det meste efter solen er gået ned, siger Anyaoglu om skiftet fra det nordlige Tyrkiet til sydkysten.

Den danskfødte offensivspiller erkender, at han trods sin tyrkiske baggrund ikke bare automatisk passer ind.

- Jeg har tænkt meget over det. I Danmark så de mig ikke helt som en dansk spiller. I Tyrkiet ser de mig ikke helt som en tyrkisk spiller. Jeg er lidt udlænding begge steder. Men det er nu ikke det helt store problem. Jeg kan jo sproget, og folk hernede er flinke.

- Men man skal virkelig være stærk mentalt for at klare sig hernede. Det er ikke for alle. Der er meget politik, og man er meget langt fra familie og venner. Det har jeg i hvert fald lige skullet vænne mig til. Der er bedre styr på det hele i Danmark. Men er det er så også med til at modne mig og ruste mig til fremtiden, siger O.G.

Aynaoglu har kontrakt med Bursaspor frem til sommeren 2017.

mikael@bold.dk

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts