Luk

Fabregas: Jeg var ensom og presset i Arsenal

| International | 16 kommentarer

Cesc Fabregas følte sig ensom og presset i sin sidste tid hos Arsenal, afslører han.

Cesc Fabregas debuterede for Arsenal i 2003 og udviklede sig gradvist til et af holdets største profiler og anfører.

Men den nu 32-årige spanier havde en tung sidste tid i Arsenal, afslører han.

- Jeg var anfører, og jeg følte hele tiden et stort pres på mig. Jeg  skulle lede holdet og vinde noget. Nogle gange gik jeg hjem efter et nederlag og græd.

- Jeg led. Jeg brugte søvnløse nætter på at lide. Og når vi tabte en kamp, sad jeg ødelagt i bussen og hørte nogle spillere grine og snakke om, hvor de skulle hen om aftenen, siger Fabregas til Arseblog ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Sådan var det i nogle år. Vi spillede smuk fodbold, og jeg nød den del af det, men jeg pressede mig selv til at være en leder. At gøre alt selv, og jeg ensom i en periode.

- Især i de to-tre sidste sæsoner følte jeg, at Samir (Nasri, red.) og Robin (Van Persie, red) var de eneste spillere - og det er ikke arrogant, sådan havde jeg det dengang - på mit niveau mentalt og teknisk.

Fabregas nåede 303 kampe for Arsenal, inden han tog videre til Barcelona.


Af Mikael Blond

16 kommentarer

PepeAubaLaca 22:35          
Den spanske rotte skal holde sin mund lukket. Du var anføren og lederen på holdet under en fantastisk manager men havde loyalitet når det kom til stykket. Du rejste endda til Chelsea senere i karrieren som du havde lovet os du aldrig ville så hold Arsenal ude af din mund Cesc din JUDAS
Wise1964 22:40          
Ikke langt fra himlen til helvede når det gælder fan omtale og så endda fra en der har et historisk perspektiv lige ved hånden ...
daExpert 22:52          
Han har dog ret.. det er det som har irriteret mig hele mit liv som Arsenal fan.. Vi har altid et par spillere, der er bedre end alle de andre, og så har vi brødristere på alle de andre positioner på banen. Da Fabre og Nasri forlod Arsenal, blev vi sjovt nok også kaldt en one-man-army ledt af RVP..
Jookoko 23:06          
Er det ikke bare standard, at Arsenal fans hader spillere der skifter væk fra dem? Jeg er godt nok chokeret over, at så snart man skifter væk, så er man Judas, forræder eller alt muligt andet.
Respekter da, at han har ydet en indsats for jer.

Mata er stadig et kæmpe navn i Chelsea, selvom han er skiftet til deres største konkurrent.

Grow up.
MesutCazorla 23:06          
Det er nu ikke meget galt, det han siger - i hvert fald i forhold til kvaliteten af sine medspillere. De sidste 2-3 år af hans tid hos os, var der, udover Nasri og RVP, vel kun (en meget ung) Wilshere og Rosicky, som begge var evigt skadet, samt en voldsomt svingende Arshavin. Ramsey var stadig meget ung, og langt fra nutidens niveau, Walcott var en man havde forhåbninger til, men ligeledes ung, svingende, Koscielny kom til i hans sidste sæson, men var - så vidt jeg mindes - ikke voldsomt imponerende fra start, og sådan kan man egentlig blive ved, hvis man går truppen igennem.
bpg100 23:34          
PepeAubaLaca

Hold da helt op du er godt en meget lille smålig person.

Men det er som Jookoko skriver at lige så snart en spiller gerne vil prøve nået nyt (så som at prøve at vinde nået) så er næsten alle Arsenal fans efter dem og svinere med til ud over alle grænser.
Geddar 23:40          
Jajaja, Jookoko. Mata var reserve, Cesc var bærende spiller på toppen. Og der er mange der ikke hader Cesc, men bare mener han mistede muligheden for at blive en af de helt store i klubben. Folk har det fint med fx Henry, Vieira, Sagna og Clichy. Hvis eksempelvis Lampard var skiftet til United efter bare 3-4 gode sæsoner, mens han stadig var på toppen havde han sgu nok heller ikke fået pæne ord med på vejen.

Men Chelsea kan da hente Mkhitaryan. Jeg lover at jeg ikke bliver sur.
Søndag 5. april
Lørdag 4. april