Luk

Fænomenale Ronaldo førte an med fire mål

| EM | 8 kommentarer

Cristiano Ronaldo scorede fire mål for Portugal, da mandskabet tirsdag aften slog Litauen med 5-1 i EM-kvalifikationens gruppe B. Serbien slog Luxembourg med 3-1.

Portugal skulle forsøge at hale ind på Ukraine, der topper tabellen, da de tirsdag aften gæstede Litauen i EM-kvalifikationens gruppe B.

To uafgjorte og en sejr var det blevet til for Ronaldo og co. inden tirsdagens kamp, og det rakte kun til en andenplads bag gruppens duks, Ukraine, der indtog førstepladsen.

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo startede i front med farlige legekammerater som Joao Felix og Bernardo Silva, og Juventus-stjernen skulle hurtigt stjæle opmærksomheden.

Han scorede stensikkert på straffespark efter syv minutters spil, men Vytautas Andriuskevicius svarede igen på gæsternes føring efter knap en halv time.

Ronaldo var dog ikke færdig, og i anden halvleg trådte han for alvor i karakter.

Efter godt en times spil trykkede han på mål, og den litauiske keeper Ernestas Setkus kunne ikke holde den. Bolden trillede i mål, og selvom Setkus måske skulle være noteret for et selvmål, blev Ronaldo tilskrevet scoringen.

Tre minutter senere fandt Cristiano Ronaldo sig i en fri position i feltet efter et fint indlæg fra Bernardo Silva, og så bragte han portugiserne foran med 3-1.

Knap et kvarter før tid fandt Bernardo Silva så igen en fri Ronaldo i feltet, og den knivsparke Juventus-angriber afsluttede uden problemer og scorede til 4-1.

I kampens tillægstid kunne William Carvalho så endelig lukke og slukke til slutresultatet 5-1.

Med sejren haler Portugal ind på Ukraine i toppen af tabellen. Ukrainerne har 13 point for 5 kampe.

Andetsteds vandt Serbien med 3-1 over Luxembourg.

Serberne ligger nummer tre i samme gruppe - ét point efter Portugal. Det serbiske mandskab har dog spillet en kamp mere.


Af Daniel Laursen

8 kommentarer

Beck 22:39          
Selv om han er i sin karierers efterår, elsker jeg den mand.
Littbarski 22:45          
Dælme et krads angreb Portugal starter med...CR, Joao F og Silva. Der er ikke mange landshold der er så stærke fremme...
bruger 147087 22:56          
Det er ikke mere end 2 år siden Portugals landshold ikke var særligt spændende; men meget har ændret sig. Mange interessante navne! Spændende
goooooool 23:02          
Ronaldo er fantastisk, hans ærgerrighed, målnæse og fysik er enestående. Verdens bedste...
fodboldfan85 23:14          
Synes faktisk han har gjort det bedre for landsholdet de seneste par år, inklusiv EM16, end da han var yngre. De er jo i princippet blandt favoritterne til EM2020. Man kan jo kun glæde sig til den slutrunde.
OAJ-Kongen 08:32          
Er det 93 landskamps mål Ronaldo nu har lavet?
Det er fuldstændigt vildt,
TR1986 09:01          
Synes faktisk han har gjort det bedre for landsholdet de seneste par år, inklusiv EM16, end da han var yngre. De er jo i princippet blandt favoritterne til EM2020. Man kan jo kun glæde sig til den slutrunde.
Jeg er helt enig og statistikken taler også sit tydelige sprog. Siden 2016 har han scoret 38 landskampsmål. Det er virkelig imponerende. Han var også god for Portugal førhen, men de senere år har han været fantastisk.
Fredag 25. september