Luk

Færre mål end i AaB: Patrick Olsen har lagt på

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,94 3,65 3,70
Oddset 1,95 3,65 3,85
bet365 1,90 3,60 3,90

David Nielsen roser Patrick Olsen for at have lagt ting på sit spil, selvom midtbanespilleren ikke hidtil har scoret så flittigt i AGF, som han gjorde i AaB.

AGF var i sommer på rov i AaB, hvor aarhusianerne købte midtbaneprofilen Patrick Olsen fri og udstyrede ham med en lang kontrakt til 2025.

I det nordjyske var Patrick Olsen med i meget offensivt og nåede i 40 kampe at lave ni kasser og seks assists for AaB, men med skiftet til AGF er der blevet en smule længere mellem målene.

Hidtil står Patrick Olsen noteret for to mål og tre assists i 21 kampe i AGF-trøjen, men ifølge cheftræner David Nielsen har midtbanespilleren lagt andre ting på sit spil.

- Patrick Olsen har ikke så mange boldberøringer for AGF, som han havde for AaB, men han har bare vist, at han er villig til at lære at lægge de ting på sit spil. Det bliver bedre og bedre, og nu får vi virkelig noget ud af ham.

- I sådan en kamp her ramte han jo den perfekte balance, i forhold til det han selv er god til, og det vi gerne vil have ham til, siger David Nielsen efter 2-0-sejren over SønderjyskE, hvor Patrick Olsen scorede.

Ros til defensiven

Patrick Olsen var efter SønderjyskE-kampen ikke alene om at få ros fra David Nielsen.

Det samme fik Bubacarr Sanneh, Sebastian Hausner og resten af defensiven, der nu ikke har lukket mål ind i fem Superliga-kampe på stribe.

- Alle forstår konceptet, og nu har Buba fået tid til at lære, hvordan vi gerne vil forsvare, og det var godt at se ham derinde. Han spillede en stærk kamp, så det var dejligt for os.

- Hausner spillede godt igen, og vi har generelt en stærk bagkæde og en dygtig målmand, så vi har alle forudsætninger for at være et godt defensivt hold, siger David Nielsen.

AGF-træneren sender også rosende vendinger i retning af Kamil Grabara i målet.

- Der er jo ikke nogen, der har været i tvivl om Kamils kvaliteter. Det kan også være lidt svært at komme som udlænding til det, han kom til sidste år med nedlukning, og hvad der sker rundt omkring med familien og sådan.

- Der er mange ting, der spiller ind, men han er bare fuldt fokuseret nu og står fremragende for os, siger David Nielsen.

AGF's næste opgave er en udekamp mod FC København.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar