Luk

Faghir om fremtiden: Ved godt hvad der sker

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,05

Wahid Faghir vil gerne fokusere på Vejle, så længe han er på kontrakt i klubben, men han ved dog godt, hvad der sker i baglandet vedrørende en mulig transfer.

Der var nok mange, der havde regnet med, at Wahid Faghir var fortid i Vejle inden denne sæson, men da klubben fra Nørreskoven indledte den nye 3F Superliga-sæson, var den unge angriber stadig at finde i Vejle.

Han var derfor med i 0-2-nederlaget til Randers, men Faghir ved dog ikke, om han stadig er i Vejle, når transfervinduet smækker i.

Faghir er nemlig stadig stærkt eftertragtet grundet sit store talent, og han ved godt, hvad der sker bag lås og slå, men så længe han er Vejle-spiller, så er det her, han vil have sit fokus.

Det fortæller Faghir efter nederlaget til Randers.

- Lige nu fokuserer jeg på at spille her, og så må min agent tage det andet. Når der kommer noget, så får jeg det at vide. Ellers spiller jeg jo her og koncentrerer mig om at gøre det godt her. Jeg tager en dag ad gangen.

Har du hørt noget?

- Jeg ved godt, hvad der sker, da jeg også selv spørger ind til det, hvis jeg gerne vil vide noget. Så jeg har styr på det hele. Jeg spiller dog her lige nu, og det er vigtigt, at jeg koncentrerer mig om at være god her.

Regner du med at være i Vejle, når transfervinduet lukker?

- Det ved jeg ikke. Hvis den rigtige mulighed kommer, og det passer godt til mig, så tager jeg afsted. Og hvis det ikke kommer, så bliver jeg i Vejle, siger Wahid Faghir.

17-årige Wahid Faghir har kontrakt med Vejle frem til 31. december 2022.


Af Raymund Nelausen
Mandag 26. juli