Luk

Falcao sendte Barcelona til tælling på ny

| La Liga | 44 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona 1-0
La Liga
30' 1-0 Radamel Falcao
72' 1-0 Memphis Depay

Radamel Falcao blev matchvinder for Rayo Vallecano, der onsdag aften slog FC Barcelona med 1-0. Memphis Depay brændte straffe. 

FC Barcelona havde noget at revanchere, da de onsdag aften gæstede Madrid-klubben Rayo Vallecano.

Katalanerne kom nemlig til den spanske hovedstad med et El Clasico-nederlag i bagagen fra søndagens 1-2-kamp mod Real Madrid.

Anderledes sjovt har det været at holde med Rayo Vallecano denne sæson, efter oprykkerklubben har samlet 16 point i de første 10 runder.

Det er tilmed et point mere end FC Barcelona, der dog har spillet en kamp færre.

Efter en jævnbyrdig indledning på kampen, så var det ikke desto mindre Rayo Vallecano, der bragte sig i front efter en halv times spil.

Sergio Busquets fik ikke orienteret sig og blev tacklet på egen banehalvdel af Oscar Trejo, der spillede Radamel Falcao i dybden.

Han snød Gerard Pique med en skudfinte i feltet, inden han med venstrebenet bankede bolden i nettet via den fjerneste stolpe.

Seks minutter forsøgte Sergino Dest at svare igen, men han sparkede en tværpasning fra Memphis Depay over kassen.

Inden pausefløjtet fik hjemmeholdet en sidste mulighed, da Alvaro Garcia kom højest på et hjørnespark, som han dog sendte over kassen.

Anden halvleg startede bedre for Barcelona, der fik to fine muligheder indenfor de første ti minutter efter pausen.

Først forsøgte Nico Gonzalez sig fra kanten af feltet, men sparkede tæt forbi mål, inden Sergio Aguero fik bolden efter et godt overlap på Dest i højre side af feltet, men den argentinske angriber sparkede tæt over det korte hjørne.

Med små 20 minutter tilbage af kampen førte Depay bolden ind i feltet, hvor han klodset blev nedlagt af Oscar, hvilket kampens dommer korrekt takserede til et straffespark.

Den hollandske offensivspiller tog selv ansvaret fra pletten, men blev læst at Stole Dimitrievski i Rayo-målet, som sprang til højre og reddede Depays straffespark.

Dybt inde i tillægstiden fik stortalentet Gavi chancen efter et indlæg, som han dog fik styret ned i jorden og over mål.

Dermed løb Vallecano med sejren, mens Ronald Koemans sæde nok engang blev varmere. 


Af Andreas Roesen

44 kommentarer

losamigoss 20:56          
Tak
Lampardo 20:56          
Åh jeg elsker dig Radamel!
Viva Rayo!
Dodge 20:57          
Tænk hvis Laporta ikke fyrer Koeman denne gang.

Laporta med de store ord inden han blev valgt som præsident. Han har ikke levet op til noget som helst.
Fodboldtilskuer00 20:58          
Van Gaal 2.0 - dejligt og de gør det godt - det giver minder tilbage til kaosset og det er nu ved at være realiseret at der går aaaalt tid før der er noget der ligner storhedstid.
mmahen1962@hotmail.com 20:58          
barca ska bare tabe hele tiden til koeman bliver fyret. tak til rayo. det er eneste mål nu. laporta ska lette røven og indse at koeman er en amatør træner, og har altid været det. alt det hollanske materiale er overvurderet. selv frenkie har været elendig i denne sæson. der ska noget nyt til med det samme.

OGS eller Koeman. hvem er den mest elendige. det er spørgsmålet i år.

dest - overvurderet, taber bolden, og dribler som et barn. ynkeligt.

busquets - langsom og sænker alt. ud af klubben.

depay - endnu noget hollansk skrald der intet gør korrekt. det eneste han ka, er at tabe bolden.

coutinho - historisk elendig spiller, der laver alt muligt unødvendigt i stedet for at holde spillet igang. du er ikke ronaldinho, hvornår fatter han at han intet godt gør for holdet. at liverpool fik næsten 150 mio euro for ham er historisk godt salg for dem. han er talentløs, og serie spillere ka spurte forbi ham nu.

flere nederlag tak. indtil koeman er fyret.

ps: Nu ka folk måske også se hvor legendarisk en spiller Messi er. at han fik det her hold til at vinde CDR, og være en af bejlerne til la liga de seneste par år. siger alt. 95% af holdet var messi, og nu kan alle se det. klubben er i frit fald. og der ska skiftes voldsomt ud.
MAN_City666FAN 20:59          
Du gode Gud, aldrig i mine vildeste fodbold fantasier havde jeg troet, at Rayo kunne vinde over Fc Barcelona.
Det er godt nok dybt rystende læsning.
Pantic 20:59          
Mon ikke det var Koemans sidste kamp. Forholdene i Barca er langt fra tidligere tider. Men selvforståelsen er nok fortsat man burde ligge helt i toppen.
Søndag 28. november
Lørdag 27. november