Luk

Falcao tankede mere selvtillid i Abu Dhabi

| Venskabskampe | 0 kommentarer

Radamel Falcao scorede det sidste mål, da Colombia slog Kuwait 3-1 i en testkamp. Qatar fik skovlen under Slovenien og vandt 1-0.

Colombia er i disse dage i Mellemøsten for at spille et par testkampe og vise sig frem. Forleden blev Bahrain tævet 6-0, og mandag gik det så løs mod Kuwait i Abu Dhabi.

Ikke overraskende var sydamerikanerne spillemæssigt overlegne, og midtvejs til pausen kom også et flot forsøgsmål, da Toulouses Abel Aguilar fra kanten af feltet med en følt flugter bragte sit hold foran.

Kuwait udlignede lige inden pausen, men Colombia tog igen føringen med tyve minutter igen, da de 22-årige midtbanetalent Edwin Cardona sendte en flad og hård inderside i kassen fra distancen.

Radamel Falcao, der forleden garnede to gange mod Bahrain, fik lov at lukke og slukke efter 75 minutter, da han knaldede et straffespark hårdt op i krydset.

3-1 til Colombia i testkampen, der fungerede som opvarmning til sommerens Copa America, hvor Falcao og co. er i indledende pulje med Brasilien, Peru og Venezuela.

Andetsteds slog VM 2022-værterne Qatar mandag Slovenien med 1-0, mens Algeriet tævede Oman 4-1. Cameroun var bagud 2-0 mod Thailand, men vendte opgøret og vandt 3-2.


Af Mikael Blond
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober