Luk

Falch: Et chok at Uhres mål blev godkendt

| 3F Superliga | 40 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby 4-1
Superligaen Grundspil
2' 1-0 Jesper Lindstrøm
46' 2-0 Mikael Uhre
55' 3-0 Sigurd Rosted
79' 4-0 Jesper Lindstrøm
90' 4-1 Magnus Warming

Lyngby-træner Carit Falch er overrasket over, at Mikael Uhres mål blev godkendt, for der var en klar offside, mener cheftræneren.

Lyngby er fortsat uden sejr i denne sæson i 3F Superligaen, efter det mandag blev til et 1-4-nederlag til Brøndby.

Lyngbys vikarierende cheftræner Carit Falch var godt tilfreds med første halvleg, men selvtilliden til at score på chancerne mangler.

- Det er manglen på selvtillid, der gør, at man ikke lige får udnyttet chancerne. Der er jo ikke andet at gøre end at blive ved at afslutte og skabe chancer. Så skal den jo gå ind på et tidspunkt, siger Carit Falch til bold.dk.

- Det er den berømte byld, der skal gå hul på, for præstationen er god, og der var masser af selvtillid efter første halvleg. 

- Vi talte om i pausen, at vi havde fuldstændig styr på Brøndby, og det var jo vores hjemmebane, og at vi bare skulle ud og fortsætte.

Brøndby scorede kort inde i anden halvleg i en situation, hvor det lignede, at Mikael Uhre var offside.

- Vi smed en bold væk, og så var der en klar offside (ved Mikael Uhres målet, red.). Det er bare en dræber for et hold i modgang. Det blev ret kampafgørende.

- Det er et chok at se, hvordan man kan gå glip af de billeder, som vi andre også kan se, med den klare linje, hvor der er offside.

- For et hold som os er det dræbende. Det, synes jeg ikke, er okay, siger Carit Falch.

Kan se klar fremgang
Lyngby-træneren mener, at han har fået justeret lidt på tingene i de seneste to kampe, og han ser klar fremgang.

- Der er et udtryk, som jeg er stolt af, og spillerne siger også selv, at der er kommet noget aggressivitet og optimisme ind i tingene. Vi skaber chancerne, så der er helt klart fremgang.

- Men det har været en kombination af, at vi ikke sparker chancerne ind, og der kommer noget modgang, vi ikke selv kan kontrollere fra dommerne.

- Det sidste er svært at gøre noget ved, men vi skal arbejde på at blive skarpere og smartere i vores afslutningsspil, siger Carit Falch.

Lyngby har tre point for 10 kampe i Superligaen.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Andreas Roesen og Sara Margren

39 kommentarer

UnderMåler 09:53          
Jeg synes også der var offside, men har kun set den på flashscore i grynet kvalitet.

Er der nogen der kan forklare hvorfor den ikke bliver dømt?
Er det fordi den kommer fra forsvarsspillerens fod og det vurderes at det er ham der spiller bolden?

Eller er det bare en fejl?
PeteIsFree 09:55          
Hvis VAR skal bruges i *alle* situationer ødelægges spillet. VAR skal benyttes, hvor der er en klar fejldom, som ikke beror på skøn. Fx åbenlys Off side.
Er det ikke fortsat, sådan at tvivlen skal være til målscorerens fordel??
Bangfire 09:57          
I situationen så jeg ikke en off-side. I de første still-billeder lå de lige ved siden af hinanden. Efterfølgende er der et billede hvor Uhre er et my foran..

Kan trænerne/andre se VAR-billederne på stadion mens situationen undersøges?
Ellers kan det da ikke være et "chock"?
UnderMåler 10:12          
De har vel smartphone...
LFC4Life 10:18          
I mine øjne er der offside. Men den er satme ikke stor. Irriterende at fejl sker, men folk skal lade være med at få det til at lyde som om, at Uhre var 4 meter foran forsvarsspilleren.
FodboldForLivet 10:21          
Jeg så den i slow motion efter kampen og der var ret tydelig offside. Det er lidt svært at finde ud af hvad linjen er i forhold til VAR :) Jeg håber de får styr på det når de har fået lidt mere erfaring med at bruge det.
fodbøldsmølf 10:25          
I de billeder de viste under kampen lignede det en offside, men vinklen var skæv, så derfor svært at at være helt sikker. De linjer viasat tegnede efterfølgende var helt skæve og kunne slet ikke bruges. Mit bud er, at de ikke har haft ordentlige billeder i VAR rummet, hvorfor de ikke 100 procent sikkert har kunne sige off side.Det var jo ikke fordi de ikke brugte lang tid på at tjekke det.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar