Luk

Falch fulgte rivalernes kampe: Hvad laver jeg?

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Lyngby
Superligaen Nedrykningsspil (17/05)
Bet25 1,96 3,70 3,30
Oddset 1,85 3,90 3,95
bet365 1,85 4,00 3,60

Lyngby-træner Carit Falch var begyndt at følge med i de nærmeste konkurrenters resultater, men det stoppede han hurtigt med.

Lyngby er vågnet fra de døde og nærmer sig de øvrige hold i nedrykningsspillet, hvor Vejle og SønderjyskE blot er fire point foran, mens afstanden fem point til OB.

Derfor skulle man tro, at Lyngby-træner Carit Falch fulgte intenst med i de andre holds resultater, men sådan holder sig faktisk ikke - i hvert fald ikke længere.

- Det gjorde jeg faktisk her i starten af nedrykningsspillet, hvor jeg holdt øje, men så sagde jeg til mig selv: "Hvad er det, du laver?". 

- Selvfølgelig følger jeg med i forhold til at forberede mig på modstanderen, men jeg følger ikke med rent resultatsmæssigt, for det er lige præcist noget, der rent følelsesmæssigt kan få én ud i nogle bølgesving.

- Det skal vi ikke. Vi skal holde følelserne i ro og blikket fast på vores koncept og udvikling med holdet. Det er vores bedste våben til at løse den her opgave, siger Carit Falch.

Derfor gør han sig heller ikke nogen tanker om, hvem hans mandskab skal hente i tabellen.

- Slet ikke. Det ændrer sig fra runde til runde. Hvis vi præsterer sådan her resten af sæsonen, så er jeg sikker på, så lægger der så mange point og venter, så vi nok skal lykkes på den ene eller anden måde.

Lyngby møder onsdag SønderjyskE på hjemmebane, hvor en sejr altså vil indskrænke forspringet til ét point.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Andreas Roesen
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj