LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Falk er imponeret af FCK-teenagere

| Superligaen Grundspil | 8 kommentarer
'En dårlig kamp på mange måder for os' - Falk og Boilesen med hård kritik af FCK-præstation i Randers
Ekspert kritiserer FCK-defensiv: 'De var hullet som en si'
Se Randers-spiller få direkte rødt efter tre minutter på banen
Flyvende FCK-profil i fremragende solotur - se kassen her
FC København slider sig til sejr i Randers - se begge mål her
Falk er imponeret af FCK-teenagere
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superliga Mesterskabsslutspil (22/04)
bet365 3,60 3,50 2,00
NordicBet 3,60 3,80 1,97
Oddset 3,65 3,65 2,00
Ahmed Daghim og Mohamed Daramy kom begge ind i 6-1-sejren over OB, og den unge duo har imponeret holdkammeraten Rasmus Falk.

Robert Skov stjal med sit hattrick billedet i FC Københavns 6-1-sejr over OB søndag, men også teenageduoen Ahmed Daghim og Mohamed Daramy, der begge er 17 år, kom i spil i kampens slutfase.

Begge fik vist prøver på deres talent, og der er mere i vente, spår midtbaneprofilen Rasmus Falk, der også nævner den 16-årige forsvarspiller Jacob Haahr, der blev på bænken mod OB.

- Det er to fantastisk spændende spillere. De var med os på træningslejren i Dubai og har gjort det glimrende. Det samme har Jacob Haahr, der altså kun er 16 år, siger Falk til bold.dk og tilføjer:

- De har alle tre uden tvivl en stor fremtid, og det er altid dejligt, når der kommer nye spillere ind, der kan gøre en forskel for holdet.

- Som Jonas Wind har gjort det. Det bringer noget energi, og for fansene må det være fedt at se unge spillere af egen avl komme frem.

Falk medgiver, at teenagerne næppe bliver bærende profiler på førerholdet lige med det samme.

- Vi har en meget stærk trup, og de skal først til at lære, hvordan man spiller seniorfodbold. De har mange ting at lære. Hvad gør man, når afleveringer kommer hårdere og hurtigere, når det bliver mere fysisk, og man har mindre tid på bolden?

- Men de kan til gengæld nogle andre ting end os andre. De har ungdommens mod, og det kan være værdifuldt, siger Falk.

Ros fra Solbakken

Manager Ståle Solbakken er usikker på, hvor meget Daramy og Daghim kommer til at spille i foråret, men roser begge efter søndagens indsats.

- 'Mo' har trænet med jævnligt, og han er en meget bevægelig spiller, der er god en-mod-en. Han har en pakke, der kan blive meget spændende. Han var modig mod OB og havde en attitude, der sagde; 'Giv mig bolden, så skal jeg nok gøre noget'.

- Ahmed havde vi allerede med i Dubai for et år siden, og dengang var han langt, langt fra at være klar. Det var han til gengæld i år. Han er en tovejs kantspiller, der er mere fysisk og god i luften.

- Han har taget nogle kæmpeskridt i forhold til relationerne med de andre og at spille i mindre rum. Sidste år mistede han hele tiden bolden. Det gør han ikke længere, siger Solbakken.

mikael@bold.dkStream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

JakobFC 17:07          
Daramy viste mere på 10 minutter end Pieros har vist i et år.
1128KBH 17:35          
Daramy viste mere på 10 minutter end Pieros har vist i et år.
Enig. Nuvel, han kom ind på et godt tidspunkt i kampen, hvor OB var mere eller mindre døde, men knægten har en boldteknik der sjældent er set i superligaen. Bliver super spændende at følge.
¯\_(?)_/¯ 17:45          
Pieros er altså rigtig god uden bolden.

Jeg er klar over at det måske ikke lyder så forjættende at have en angriber der er god når holdet ikke har bolden, men det betyder altså noget. Og i FCK betyder det traditionelt set rigtig meget.

Han er klart bedre end Jonas Wind på det område. Han arbejder også meget hårdere i presset end N´Doye, men N´Doye er så meget smartere med måden hvorpå han bruger sine løb.

Hvis nu bare Pieros kan finde den skarphed som han beviseligt har (Sidste forår i FCK, hans EL-kampagne for Apoel mv.) så bliver han meget, meget god.

Jeg synes det er unødvendigt for at gøre nogen så meget til syndebuk som mange herinde lægger op til. Specielt ikke når holdet præsterer og spiller så godt som det gør.
RødgrødMedFløde 19:15          
Er nogen der ved om Daramy har valgt om han vil spille for DK eller Sierra Leone?
JakobFC 19:38          
Det er vidst planen at han skal spille for dk. Hans mor er i øjeblikket ved st ansøge om statsborgerskab og hvis hun får det, får han det også automatisk.

Mht Pieros så er jeg enig i at han byder ind med meget og faktisk var han bedre igår, end han har været længe. Jeg vil dog hellere se en spiller der er sublim med bolden end en spiller der er god uden bolden og i længden tror jeg også at det gavner mere.
Altid Ret 21:34          
Han har valgt Danmark, og det er bare et spørgsmål om tid. Som udgangspunkt gavner det ikke rigtig FCK, men jeg er ret sikker på at ungdomslandsholdene er lidt våde i trusserne over ham.
luffelou 22:02          
Al ære og respekt for unge fra FCK men de havde også vundet med Prins Joachim på midtbanen og Lange Grethe i front.
Søndag 21. april
Lørdag 20. april