Luk

Falk i fremskridt: Løber ingen risiko før FCM

| Conference League | 8 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,31 5,60 9,40
Oddset 1,30 5,70 9,65
bet365 1,28 5,50 11,00

FC Københavns Rasmus Falk gør ifølge cheftræner Jess Thorup gode fremskridt, men han er stadig ude, da FCK ikke vil løbe nogen risiko. Lige nu sigtes der efter comeback mod FCM.

Torsdag spiller FC København mod Slovan Bratislava i UEFA Conference League og søndag venter en kæmpekamp i 3F Superligaen, når FC Midtjylland kommer forbi et udsolgt Parken.

Til første kamp må FCK fortsat undvære sin midtbanestjerne Rasmus Falk, der har siddet ude med en skade i et par uger, men det er fortsat muligt, at han er med, når FCM kommer til København på søndag.

Det fortæller Jess Thorup til bold.dk på et pressemøde onsdag.

- Rasmus er ikke rejst med holdet til kampen i morgen (torsdag, red.). Han gør gode fremskridt i sin genoptræning fra skaden. Vi vil dog ikke tage nogen risiko med ham, og det er derfor, han ikke er med på flyet. Men det ser rigtig godt ud for fremtiden, siger Jess Thorup og tilføjer om tidsrammen for Falks skade:

- Vi tager en kamp ad gangen, og den næste kamp vi sigter efter med ham er søndag (mod FC Midtjylland, red.), men jeg kan ikke sige, om han bliver klar.

Med tanke på søndagens uhyre vigtige superligakamp ville det ikke være overraskende, hvis Thorup ændrede en anelse i opstillingen torsdag, så hans foretrukne 11 er helt klar søndag.

Det har Thorup gjort tidligere i turneringen, men Thorup er dog ikke meget for at dele sine tanker om at rotere på holdet forud for weekendens kamp.

- Der vil altid være en masse snak om rotation, uanset hvilken turnering vi spiller. Men for mig handler det om at fokusere på den næste kamp i det her tætte program. Det er ikke med i mine tanker lige nu, hvem vi møder på søndag. Det er den rette måde at gøre det på, har vi bevist.

- Det betyder ikke, at jeg ikke roterer mod Slovan Bratislava, for vi har en stor og god trup. Men fokus er det vigtigste, og den kommer til at være på kampen.

Torsdagens kamp mellem Slovan Bratislava og FCK sparkes i gang klokken 18.45.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Donjogi 18:13          
Du har fanme at tage den ucl kamp seriøst, og det samme med FCM kampen, de spillere kan saften spille 2 kampe på 1 uge….
Jolsen 18:29          
Donjogi
Det er jo netop det han gør.. Ved at han ikke spiller i morgen, er han klar til fcm...
Pep Guardiola 20:45          
Du har fanme at tage den ucl kamp seriøst, og det samme med FCM kampen, de spillere kan saften spille 2 kampe på 1 uge….
Du har misforstået hvad han siger og hvad det underliggende dilemma er.
Men for at skære det ud i pap er dilemmaet om han kan og skal stille med stærkeste opstilling i begge kampe og forvente at vinde dem begge. Det naive svar vil nok være ja, men det realistiske vil være at spare i hvert fald et par profiler i torsdagens kamp for at sikre at de er klar til den vigtigere kamp mod FCM søndag, herunder Falk som netop kommer tilbage fra en skade.
Så inden du blæser afsted med at "tage begge kampe seriøst", så siger han at han gør netop det. At han så roterer vil være fornuftigt og vel også det som er formålet med at have så bred en trup som FCK har.
Jeg håber at han sparer tæt på hele start-11 til kampen mod FCM. Der er fin kvalitet i folk som Marios, Ankersen, Oviedo, Lerager, Kamil og nogle af de unge til at de kan få chancen. Det er en kamp i et gruppespil som ligger op til kampen mod netop FCM som er deres hårdeste konkurrent. Ikke et ondt ord herfra hvis Wind, Pep, Dijks, Boile, Kocho, Zeca og Falk spares.

Der er heller ikke en uge mellem torsdag og søndag. Tjek selv i en hvilken som helst kalender.
Sparv81 21:56          
Glæder mig til at se Onyeka2.0 flæske den top 1 i verden i at lespe og se indavled ud i alt tale og motorik
MA94 22:20          
Sparv81… intelligent kommentar.
B1903½ 23:00          
@sparv:

"indavled" staves "indavlet"......og så er der ikke noget der hedder "alt tale og motorik" - det hedder "al tale og motorik"......

og sætningskonstruktionen: "....Onyeka2.0 flæske den top 1 i verden..." er noget uklar..... Mener du at Onyeka flæsker en eller anden ? FCK ? Falk ? Thorup ? Det plejer da at være Svi.tjenko der flæsker modstanderne...... Skal Onyeka nu også til at flæske ?

Det lyder som om du godt kunne bruge lidt frisk luft udenfor svinestien med alt det flæskeri du har på hjernen....
Floss 2.0 23:21          
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober