Luk

Falk: Idiot hvis jeg gav os gode guld-chancer

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Rasmus Falk er klar i mælet, når han skal vurdere FC Københavns chancer for at vinde guld i år.

Med 11 point op til FC Midtjylland og 18 at spille om i alt, så ser det sort ud for FC Københavns drømme om at genvinde guldet.

FCK-manager Ståle Solbakken kalder løbet for kørt, og midtbanespilleren Rasmus Falk levner heller ikke de forsvarende mestre gode chancer.

- Der er stadig kampe tilbage at spille, men der er ingen tvivl om, at jeg ville være idiot, hvis jeg stod her og sagde, at vi havde gode chancer for at vinde det. Det er klart, at det ikke er 100 til 0, men der er ikke gode chancer, siger han og fortsætter:

- Vi skal ikke til at sætte procenter på, jeg tror, vi skal til at koncentrere os om at vinde nogle fodboldkampe.

Rasmus Falk var slemt skuffet over den indsats, der førte til, at FC Midtjylland tog det yderligere forspring i søndagens topkamp.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over vores første halvleg, og at den blev udslagsgivende for kampen. 

- Vi troede på det og havde en god fornemmelse fra start, men den fik vi lynhurtigt smadret af den indsats, vi lagde i det i første halvleg. Jeg synes ikke, vi tog nogle chancer, jeg synes ikke, vi spillede kampen.

- Vi kom derud, så fløjtede dommeren op, og så ved jeg ikke, hvad der foregik. Vi var der ikke i duellerne, havde ikke modet til at spille os ud af presset, vi stressede for nemt og tog de simple løsninger, der gav dem overtaget. Det var der, den lå.

- I anden halvleg gik det op for os, at vi blev nødt til at spille kampen. Det var for tilbageholdent og der manglede initiativ, vildskab og lidt mod, synes jeg.

Rasmus Falk fik selv meget ros for sin indsats i kampen af manager Ståle Solbakken, der kaldte fynboen for den bedste spiller i begge halvlege.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli