Luk

Falk: Ingen undskyldninger i denne sæson

| Conference League | 24 kommentarer

Der er ingen undskyldninger i denne sæson for FC København, der skal være den bedste version af sig selv ovenpå en skuffende 2020/2021-sæson.

Man skal ikke have set meget fodbold i den forgangne sæson for at vide, at det ikke var den bedste for FC København. 

Løverne glippede europæisk gruppespil efter nederlag mod kroatiske Rijeka, mens Sydbank Pokalen sluttede allerede før jul efter en straffesparkskonkurrence mod FC Midtjylland.

Kulminationen på den sløje sæson blev tredjepladsen i 3F Superligaen efter FC Midtjylland og Brøndby

Starten på denne sæson har budt på en 2-2-kamp mod AaB og en sikker 4-1-sejr over Torpedo i Conference League-kvalifikationen. Hverken fremragende eller forfærdeligt for FCK. 

Rasmus Falk er til gengæld startet sin sæson tættere på fremragende end forfærdeligt. To oplæg mod AaB blev fulgt op med en flot scoring torsdag aften, men midtbanekreatøren vil hellere fokusere på holdet.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så tænker jeg mere på holdet. Jeg havde en lidt blandet opstart, og jeg havde vel kun en fuld træning inden AaB-kampen. Kroppen har holdt til det, og jeg føler mig fit og frisk.

- Jeg ville gerne have vundet mod AaB, og jeg tænker nok mere på at få holdet til at fungere. Jeg synes stadig, at vi mangler lidt procenter. Mod Torpedo var det rigtigt godt, og offensivt spillede vi en rigtig god kamp.

- Det synes jeg også, at vi gjorde i lange perioder mod AaB, men det er klart, at det er en sæson, hvor der ikke er nogen undskyldning. Vi skal fremad og være den bedste version af os selv som overhovedet muligt, fastslår Rasmus Falk.

Selve scoringen tog han mere ydmygt, da han skulle beskrive, hvordan han selv oplevede den.

- Jeg fik den og vendte, og jeg så, at jeg kunne fange målmanden på det forkerte ben. Jeg sparkede til den, og den gik heldigvis ind. Det ændrede kampbilledet lidt, så det var et godt tidspunkt at komme foran på, og jeg synes, vi spillede rigtigt godt derfra. 

Søndag venter Silkeborg på hjemmebane i 3F Superligaen, inden der er returkamp i Conference League torsdag.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Andreas Roesen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september