Luk

Falk: Man så ikke at det var top mod bund

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Celtic - FC København
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,50 3,90 8,00
NordicBet 1,51 4,40 7,60
Oddset 1,45 4,20 8,35
YouBet 1,48 4,20 7,25

Rasmus Falk er skuffet over det antal chancer, FC København skabte mod Esbjerg, hvor det ifølge midtbanespilleren ikke var til at se, at det var top mod bund i tabellen.

3F Superligaen blev fredag sparket i gang igen, da Esbjerg stak en kæp i hjulet på FC Københavns mesterskabsdrømme.

Vestjyderne slog københavnerne med 1-0 på Blue Water Arena, og spørger man FCK-spilleren Rasmus Falk, var det ikke til at se, at det var nummer 13 mod nummer to i tabellen.

- Jeg synes, folk var klar. Vi startede godt og fik lagt et godt tryk, uden at vi blev afgørende nok. Jeg er pissefrustreret over, at de fik scoret et mål inden pausen.

- Mål ændrer fodboldkampe, så det var pissedumt at give et mål væk der, for vi satte os selv i en sværere situation. Specielt når vi kæmpede så meget for at komme frem til de afgørende chancer.

- I første halvleg er jeg nogenlunde tilfreds med spillet i sig selv, men vi skal stadig skabe mere, siger Rasmus Falk efter kampen.

Kunne man se, at det var andenpladsen mod nummer 13?

- Nej, det synes jeg ikke. Esbjerg havde chancer, og vi havde chancer. Min følelse er, at vi havde cirka lige mange. Vi havde bolden meget, men det er ligemeget, når vi ikke udnyttede det bedre, lyder det fra en slukøret Falk.

FC København har fortsat fire point op til FC Midtjylland, der dog kan øge afstanden til syv, hvis ulvene kan slå Lyngby på mandag.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt
Onsdag 26. februar