Luk

Falk og Wilczek er syge - Roony må ikke spille

| Conference League | 7 kommentarer

Infoboks

FC København - Slovan Bratislava
Europa Conference League Gruppe F (09/12)
bet365 1,70 4,20 4,33

Rasmus Falk og Kamil Wilczek skulle have været med i Gibraltar, men er ramt af sygdom. FCK må også undvære Roony Bardghji, som ikke er spilleberettiget.

FC København spiller torsdag aften udekamp i Conference League mod Lincoln Red Imps, men Jess Thorup har ikke ligefrem frit valg på alle hylder.

På skadeslisten er Carlos Zeca, Valdemar Lund, Bryan Oviedo, Andri Baldursson, Kevin Diks og Ruben Gabrielsen.

Rasmus Falk og Kamil Wilczek skulle have været med på turen til Gibraltar, men de er blevet hjemme grundet sygdom, skriver FCK på egen hjemmeside.

Her fremgår det også, at stortalentet Roony Bardghji er rejst med, selvom han ikke er spilleberettiget i Conference League. 

Svenskeren, der fyldte 16 år tidligere i november og i weekenden debuterede mod AGF, er ikke registreret i FCK's oprindelige trup til Conference League, og da han ikke har været i klubben i to år, kan han ikke blive spilleberettiget med kort varsel.

- Man kan indtil 24 timer før kampen tilmelde spillere på den såkaldte B-liste, men kun hvis spilleren har været mindst to år i klubben, og det krav opfylder Roony ikke endnu, skriver FCK.

Roony Bardghji kom til FC København fra Malmö i sommeren 2020.

Der er kampstart klokken 18.45 i Gibraltar.

FCK's trup mod Lincoln Red Imps:

Kamil Grabara
Pierre Bengtsson
David Khocholava
Jens Stage
Isak Bergmann Jóhannesson
Lukas Lerager
Pep Biel
Nicolai Boilesen
Kalle Johnsson
Peter Ankersen
Jonas Wind
William Bøving
Marios Oikonomou
Rasmus Højlund
Hákon Arnar Haraldsson
Johan Guadagno
Victor Kristiansen
Elias Jelert
Daniel Haarbo

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Pantic 09:45          
Oplagt kamp ellers for Roony. Og en spille med Falks kvaliteter havde virkelig også pyntet.
Britney Spears 09:48          
Det er helt fint Falk - Vi har rigeligt med spillere der kan dække din plads. #fyldtmedkvalitet
gusseman 11:06          
Gilbraltar - Kolonien hvor 100% af befolkningen er vaccineret. Det er samtidig det sted i verden hvor flest er testet positive #vaccineeffekten
gusseman 11:08          
... målt pr. indbygger that is
Hut-li-hut 13:22          
Ja og 2 af de tilfælde er alvorlige, hvilket viser at vaccinerne virker. Ingen er i tvivl om, at vaccinerne givet for 6 måneder siden ikke ret effektivt forhindrer gennembrudsinfektioner, men de forhindrer alvorlig sygdom. Hvis man er for dum til at tale, så bør man tie stille, især på en fodboldside.
schmede 17:41          
Hut-li-hut

SÅ enig!!!
gusseman 19:52          
Med en overlevelsesprocent på omkring de 98-99 procent for coronaramte, har sygdommen ingen dage været mere alvorlig end den årlige influenza (der sjovt nok forsvandt helt da coronabedraget startede). Først efter "vaccinen" er rullet ud i stor stil, begynder vi at se en stigning i dødelighed verden over, især iblandt yngre ellers raske mennesker. Det er dokumenteret data. Sorry boys, I er simpelthen ofre for en god gang propaganda og hjernevask. Og fodboldside eller ej, så er det god stil at informere korrekt når så mange er blevet ofre for den skadelige disinformation mange stoler blindt på. Og tro mig, jeg ville ønske at fodbold var vigtigere at skrive om, men det er den jo af åbenlyse årsager ikke. Og da jeg er trods alt stadig er fodboldfan og har det tilfælles med mine medmennesker herinde, så er det her jeg ønsker at bidrage positivt, med for menneskeheden, relevant info, så vi fremover kan træffe valg på oplyst grundlag.

0-2 ved pausen, det tegner godt. God kamp derude
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december