Luk

Falk vil i Europa hvert år: Vi er favoritter

| Conference League | 12 kommentarer

Infoboks

OB - FC København
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,00

Rasmus Falk satser på, at FC København tager første skridt mod Europa på torsdag, og han tager gerne favoritværdigheden mod FC Torpedo Belaz Zhodino.

FC København fik søndag en sløj start på 3F Superligaen med 2-2 mod AaB, men allerede på torsdag har løverne mulighed for at rejse sig.

Her kommer hviderussiske FC Torpedo Belaz Zhodino på besøg i Conference League-kvalifikationen, og Rasmus Falk ser FCK som favoritter.

- Det er et hold, vi bliver klogere på de kommende dage. Vi skal se en del video og få en masse information om dem, så vi er forberedt på, hvad der venter os.

- Der er ingen tvivl om, at vi er favoritter, og vi vil meget gerne give os selv et solidt udgangspunkt med fra Parken. Det gør vi gennem en koncentreret og professionel indsats fra start til slut, siger Falk til fck.dk og tilføjer:

- Vi skal spille europæisk hver sæson, og vi ved, hvad det betyder for alle i og omkring klubben, at vi kommer med i et gruppespil. Derfor er al fokus på at komme videre, og det starter med en god præstation torsdag.

Der er kampstart på torsdag klokken 19 i Parken.


Af Martin Schmidt
Mandag 26. juli