Luk

Falk vil jage mesterskabet fra første fløjt

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AaB - OB
Superligaen Grundspil (18/10)
bet365 2,40 3,40 2,80
NordicBet 2,40 3,55 2,80
Oddset 2,40 3,50 2,90

FC København åbner søndag forårssæsonen på hjemmebane mod OB, og Rasmus Falk er klar til at jage DM-guldet fra allerførste fløjt.

- Vi skal ud og jagte mesterskabet fra første fløjt, og derfor er det vigtigt, at vi kommer godt afsted i kampen mod OB, siger Rasmus Falk til klubbens hjemmeside om søndagens forårspremiere, hvor københavnerne trods hjemmebane godt kan gøre sig klar til en tæt kamp.

- Vi ved, at det ofte er tætte opgør, og vi har godt nok vundet de seneste to kampe mod dem, men begge gange kun med 1-0.

- Vi ved også, at vi kommer til at arbejde hårdt mod OB, der blev bedre og bedre hen over efteråret og har stærke profiler som eksempelvis Grytebust og Bashkim på et hårdtarbejdende hold.

- Jeg tror også, at det bliver tæt søndag, men vi skal ud og finde de takter, vi havde i efteråret. Lykkes vi med det, så er jeg også overbevist om, at vi vinder kampen, siger Falk, der taler på vegne af en trup, der er edderspændt på at komme i gang.

- Vi glæder os alle sammen til at komme i gang! Opstarten har været god, men det er nu, det virkelig gælder og det er det her, vi har arbejdet hen imod hele vinteren, siger Falk. 

FC København er inden forårspremieren tre point foran FC Midtjylland på andenpladsen, mens OB på syvendepladsen er et enkelt point fra top-6.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Thor Carlskov
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober