Luk

Luk

Familien Wind i Parken: Betyder rigtig meget

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC København - AC Horsens
Superligaen Grundspil (17/07)
Cashpoint 1,27 5,25 9,79
Bet25 1,31 5,00 9,20
bwin 1,35 4,80 8,50
bet365 1,30 5,00 9,50

Per Wind lægger ikke skjul på, at den sidste kamp i Parken bliver emotionel, men det betyder meget for ham, at Jonas Wind og resten af familien kommer.

I 23 år har Per Wind været ansat i FC København, men i efteråret fik den 66-årige team manager en fyreseddel.

Klubikonet fik dog muligheden for at gøre sæsonen færdig, og således skal Per Wind søndag i Parken for sidste gang som ansat i FCK, når der er guldfest mod AaB.

Det ser Wind frem mod i et interview med B.T., og han er ikke i tvivl om, at det bliver meget følelsesladet, når familien også er på plads.

- Jeg kan ikke slutte på en bedre måde end med et mesterskab. Jonas kommer også derind, og familien vil også være der.

- Det betyder rigtig meget, at de kommer. Rigtig meget. De har været en del af det hele og har fulgt mig i så mange år i FCK. Så det er på en måde et kapitel i bogen, der lukker for hele familien, siger Per Wind, der fra på mandag er pensionist, til B.T.

For nylig langede Per Wind igen voldsomt ud efter ledelsen i FCK, som ifølge ham har tænkt med røven. Læs mere om det her.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

UndisputedEra 09:01          
Tåkrummende pinligt behandling han har fået. Jeg håber - og tror - at han bliver hyldet behørigt i dag.
Spændhjelmen 09:02          
FÅ NU ORDNET DET HER FCK! Simpelthen for pinligt i vil af med en mand ALLE tydeligvis elsker at have omkring sig….. Jeg er så pinlig på ledelsens vegne
Din ægte far 09:18          
Mon ikke der kommer et statement fra S12 - et banner eller lignende.
fodbold_hjernen 09:44          
det lyder jo som om det er mand der slutter med 507 kampe eneste tåkrummende er at medierne bliver ved med at skrive om det. han er 67, der er omrokeringer i staben. kan ikke se problemet
Putinshær 09:48          
Ønsker dig god Wind. Mon ikke der bliver et job til dig i din barnsdoms klub Frem
Søndagsknold 10:15          
Jo jo men har vi ikke behandlet det tema med hyldest og statements en gang for måneder siden. Format går begge veje.
plutonium 10:37          
@fodbold_hjernen

Problemet er egentlig ligetil. Han har selv sagt, at hvis klubben sidste sommer havde hevet ham til side og spurgt, hvordan han så sin fremtid, nu hvor han var blevet 66, så ville han formentlig have sagt, at han gik på pension inden for de næste par år.

Så havde man kunnet snakke om, at han kunne gå på pension med oprejst pande i august 2022 (altså under 2 måneder efter han nu bliver opsagt), frem for at han og alle omkring klubben føler, at han er blevet skidt på.

Det er jo også derfor ledelsen har været ude at undskylde for behandlingen af ham, fordi det er så latterligt. Han er for pokker team chef og hiver næppe enorme lønninger ind, så at holde ham to måneder ekstra kunne man nok godt have fået råd til, taget i betragtning hvor meget negativ omtale det her har bragt.

Han har så sent som i går, hvis jeg læste rigtigt, udtalt at han alligevel gerne vil ned og følge sin søn på tættere afstand end fra København, når han går på pension.
Lørdag 25. juni