Luk

Fan smed romerlys mod Antwerp-fans i derby

| Jupiler Pro League | 1 kommentar

Infoboks

Oostende - Royal Antwerp
1. Division A (21/01)
Oddset 3,65 3,65 1,87
bet365 3,60 3,60 1,95

Royal Antwerp vandt søndag med 1-0 i lokalderbyet mod Beerschot, men det var en fan, der smed romerlys mod udebaneafsnittet og en baneinvasion, der stjal overskrifterne.

Brian Priske og Royal Antwerp var søndag eftermiddag på udebaneopgave i et lokalderby mod Beerschot, der er rækkens absolutte bundprop.

Opgøret endte Priske og co. – med Viktor Fischer, der spillede fra start – også med at vinde med 1-0 på en Radja Nainggolan-kasse i anden halvleg, men opgøret bliver nok husket for de scener, der udspillede sig på lægterne undervejs og efter kampen.

Her tog en fan fra hjemmepublikummet nemlig midt i anden halvleg et romerlys med ind over banen, som han kastede afsted mod Antwerps udebaneafsnit, hvorefter han blev overfaldet af sikkerhedsfolkene.

Situationen var i sig selv slem nok, kunne man tænke, men efter kampen udviklede scenerne sig til en baneinvasion fra hjemmeholdets fans, som politiet måtte skærme fra Antwerp-spillerne, skriver nieuwsblad.be.

Politiets talsmand, Willem Migom, sagde om scenerne, der udspillede sig efter slutfløjt, at man var forberedt på hændelserne.

- Det er ikke det første nylige derby, så vi vidste, hvad vi kunne forvente og var forberedte som altid, sagde han ifølge nieuwsblad.be.

Migom fortæller videre, at de har arresteret en håndfuld mennesker, hvilket inkluderer manden, der smed romerlyset.

Antwerp ligger efter kampen fortsat nummer to i den bedste belgiske række.

Du kan se videoen af fanen med romerlyset og baneinvasionen herunder.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar