Luk

Fansene sang om FCK-back: Sygeste gåsehud

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 2,11 3,50 3,15
Oddset 2,15 3,65 3,25
bet365 2,05 3,50 3,40

For første gang spillede Victor Kristiansen foran tilskuere på hjemmebane i Parken. Det var en drengedrøm, da hans navn tilmed blev råbt af fansene. 

Victor Kristiansen har efterhånden spillet 11 førsteholdskampe for FC København, men indtil mandag aften havde han endnu ikke oplevet Parken med tilskuere. 

Det fik han lov til i en hæsblæsende 3-2-sejr over AGF. 

- Det var pissefedt. Man kan slet ikke forestille sig, hvordan det er, at der står 11.000 og råber ens navn. Det er det vildeste, jeg har prøvet. Bare det at løbe ud til opvarmning gav mig den sygeste gåsehud.

- Efter vi havde vundet kampen og gik rundt og hyldede fansene og gav lidt af det tilbage, som de gav os. At de står og råber mit navn er en drøm, jeg har haft, siden jeg løb rundt på KB's baner.

- Jeg kunne godt mærke, at de var den 12. mand. Da vi scorede et, to og tre mål i streg, så skabte det en helt surrealistisk stemning i Parken, og man følte helt, at man blev løftet op. Man havde hele overtaget, siger venstrebacken til fck.dk. 

Næste opgave for FC København er mandag på udebane mod FC Nordsjælland. 

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Sirlimpsalot 10:00          
Det er helt fortjent Victor. Du har gjort det meget meget flot og som ganske få unge, der har fået chancen på 1.holdet.
Nyd det og fortsæt det flotte arbejde.
Afløseren 10:17          
Ja, det er et flot gennembrud den unge mand har præsteret. Han kunne godt ligne fremtidens mand som VB på A-landsholdet. Hvis han holder snuden i sporet, så ligner han endnu et stort udlandssalg for FCK.
DameNdoye 10:30          
Jeg elsker at have en stor og stærk venstreback. Jeg ser hellere Boilesen i midterforsvaret pt. hvor vi har større problemer end venstrebacken i min optik. Jeg synes ikke rigtig Zanka har grebet chancen
fodboldfan85 12:28          
Klasse med sådan en bydreng på holdet. Det er lidt svært at vurdere hans niveau på eliteplan, men så længe han bare spiller sit spil som han gør set det ret godt ud. Han holder 90 minutter og giver den gas.

I øvrigt forstår jeg ikke helt det med at skulle sælge spillere videre stort. Jeg ville da ønske at de blev i klubben så længe som muligt.
Lumor 13:04          
Det er helt fortjent Victor. Du har gjort det meget meget flot og som ganske få unge, der har fået chancen på 1.holdet.
Nyd det og fortsæt det flotte arbejde.


Udover - Daramy og Wind - der også starte på banen i dag....
Spectator66 13:24          
Den knægt fortjener det sgu! Der skal rydes op i truppen. VK bør blive fast mand, som han har præsteret. Egen avl og en spiller, der ikke er dyr i drift - modsat så mange andre. Et stort klubhjerte og meget mellem ørerne, så vidt jeg kan vurdere i hans interviews.
Ham kan vi forhåbentlig holde på i 3-4 sæsoner endnu. En god spiller til at bygge det nye hold op. På den plads er jeg fortrøstningsfuld.
Onsdag 12. maj