LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fantastisk Correa-perle i Simeone-jubilæum

| Copa del Rey | 0 kommentarer
Fantastisk Correa-perle i Simeone-jubilæum
Foto: Getty Images

Angel Correa scorede et fantastisk mål for Atletico Madrid, da de onsdag aften sikkert spillede sig videre i Copa del Rey med 4-0 over Sant Andreu. Girona er også videre.

Atletico Madrid havde 1-0 med fra det første møde med upåagtede Sant Andreu i den spanske Copa del Rey. Kampen var Diego Simeones kamp nummer 400 som træner for klubben.

Sant Andreu, som er det dårligstrangerende hold tilbage i 1/16-finalerne, holdt stand mod Diego Simeones tropper i hele første halvleg.

I anden halvleg gik den dog ikke længere og Thomas Lemar sendte favoritterne i front og i gang. Fra kanten af feltet hakkede Lemar Atletico i front med et tørt og kraftfuldt hug.

Herfra gik det stærkt. Først udbyggede Nikola Kalinic til 2-0 på et flot hovedstød og siden kom også Angel Correa på tavlen med et fantastisk mål.

Han modtog bolden i feltet og satte to Sant Andreu-spillere i en vending, inden han med ydersiden krøllede bolden over i det fjerne målhjørne.

Vitolo lukkede og slukkede for Atletico Madrid og så endte det med en komfortabel sejr på 4-0 og sikkert samlet avancement mod miniputterne.

Andetsteds er Girona også videre til ottendedelsfinalerne. De slog her til aften Alaves med 2-1 og efter 2-2 samlet, er Girona klar til næste runde sammen med blandt andre Atletico Madrid.


Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj