Luk

Fantastisk Jevtovic-kasse sænkede Brøndby

| Træningskampe | 6 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF 2-1
Træningskamp
31' 0-1 Morten Frendrup
52' 1-1 Gift Links
83' 2-1 Milan Jevtovic

Et strålende mål til 2-1 af Milan Jevtovic afgjorde testkampen mellem AGF og Brøndby, som testede kræfter mod hinanden på Ceres Park.

Nummer to i 3F Superligaen var lørdag på besøg hos nummer tre, da Brøndby gæstede AGF i en ganske spændende testkamp.

Inden lørdagens opgør havde Brøndby testet en enkelt gang med et nederlag til Kolding IF til følge, mens AGF var noteret for et 0-2-nederlag til FCM og en 2-2-remis med Viborg.

Brøndby startede med blandt andet med Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm på toppen, mens unge Mads Hermansen vogtede målet, da Marvin Schwäbe var forvist til bænken.

Hos AGF var unge Magnus Anbo med på højrebacken, mens Albert Grønbæk også startede inde på midtbanen.

Kampen havde en livlig indledning med flere muligheder i begge ender, hvor særligt Grabara blev tvunget til flotte redninger – blandt andet på et stærkt langskud fra Sigurd Rosted.

Kampens første mål kom midt i 1. halvleg fra Morten Frendrup, der med sin førsteberøring snød en fremadstormende Jesper Juelsgård. Den unge Brøndby-midt stormede mod mål, men kom ud i en spids vinkel, som ikke så optimal ud at afslutte fra.

Ikke desto mindre var det, hvad Frendrup gjorde, og det gjorde han strålende, for bolden fløj forbi Grabara i kassen, og så var Brøndby på 1-0. Målet gav en god Brøndby-periode, men det skulle ikke blive til flere scoringer før pausen, som blev brugt til flere udskiftninger hos begge hold..

Efter seks minutter af anden halvleg udlignede AGF. 

Casper Højer smækkede bolden ind foran feltet, hvor Gift Links tog bolden til sig. Sydafrikaneren trykkede resolut af og hamrede bolden fladt i målet nær den ene stolpe, og så var AGF altså på 1-1.

Efterfølgende havde begge hold udmærkede muligheder, da Jesper Lindstrøm forsøgte sig fra distancen, inden Milan Jevtovic var tæt på, inden Mikael Uhre så løb ned i den anden ende og forsøgte sig.

Med syv minutter igen skulle AGF komme på 2-1, da en fejl i Brøndby-forsvaret sendte AGF's Milan Jevtovic mod målet. 

Jevtovic kom ind i feltet, hvor han blev passet op af en Brøndby-forsvarer, men AGF'eren lavede en fiks skudfinte og hamrede bolden i det fjerneste målhjørne, hvor bolden gik i netmaskerne via overliggeren.

2-1 til AGF blev kampens resultat.

Kampen kan ses herunder.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Cerezo 16:03          
Jeg så de første 70 minutter af kampen og udfra den periode havde uafgjort været et fair resultat. Begge hold havde stikninger og løb i dybden på omstillinger som var tæt på at blive farlige, men hvor både Grabara og Mads Hermansen kom godt ud og fik afværget situationerne.

Resultatet lægger jeg ikke det store i udover at det er lidt irriterende med et nederlag til en rival på doktorens 75-årsdag. Også selvom det kun er en træningskamp.
Taco mix 16:47          
Var det Putros skyld?
TheUnitedWay 16:48          
Tak for kamp-referat Steen. Altid godt med en sejr for selvtilliden, også selv om det bare er en test-kamp.
Azeem 17:51          
God kamp af Agf. Men stop nu med at bruge Juelsgaard. Brug en der har noget fremtid i klubben.
Mestrene 18:25          
Stor tak til AGF´s Youtube kanal :-)

BIF har desværre valgt at lægge kampene bag betaling - selv for trofaste sæsonkortholdere. Dårlig stil :-(
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts