LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fantastisk Rashford-træf overraskede Solskjær

| Premier League | 20 kommentarer
Schmeichel, De Gea, Cech? BBC’s læsere er ikke i tvivl: Han er den bedste målmand i Premier Leagues historie
Breaking! Tottenham bekræfter, hvor længe de må undvære Harry Kane
Pogba hylder Solskjær: Han har givet mig smilet tilbage
Avis: Man Utd-spillerne vil have Ole Gunnar Solskjær som permanent manager
Hurtigt overblik: Alle rundens mål i Premier League samlet i ét klip
Fantastisk Rashford-træf overraskede Solskjær
Foto: Getty Images
Ole Gunnar Solskjær havde selv afsluttet et helt andet sted, end Marcus Rashford gjorde, da han afgjorde braget mellem Manchester United og Tottenham søndag.

Marcus Rashford afgjorde det hele, da han søndag scorede kampens enlige mål i opgøret mellem Manchester United og Tottenham.

Efter en fabelagtig dyb stikning fra Paul Pogba sparkede Rashford bolden fladt ind i modsatte side af målet fra højre side af feltet - men der havde hans manager, den tidligere angriber Ole Gunnar Solskjær, ikke sparket.

- Jeg fortæller, hvad jeg tænkte; da han kom igennem, tænkte jeg på nærmest stolpe - hårdt og højt ved nærmeste stolpe. Men det var en fantastisk afslutning. Det er en svær afslutning, siger Solskjær ifølge Uniteds hjemmeside.

- Hvis bolden hopper, kan man risikere at ramme den på ydersiden, så den skruer den anden vej, men han ramte fuldstændig plet. Det er en fantastisk afslutning, som viser, at øvelse gør mester, for han har trænet meget på den position på det seneste.

- Når man er 21, spiller for United og scorer de mål, han gør, så er man selvfølgelig fuld af selvtillid. Han er i sin gode ret til at have masser af selvtillid, for han spiller op til sit bedste lige nu, siger Solskjær.

Marcus Rashford har scoret i de seneste tre Premier League-kampe. I Ole Gunnar Solskjærs regeringstid er det blevet til i alt fire scoringer og en assist.
Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

Arsenalfan36 08:17          
Helt utrolig kamp.

Manchester United virker nærmest magisk forandret. Stor respekt fra en Arsenal fan.
porkheimer 09:52          
Det er dejligt at se United med gejst igen, men ret skal være ret: De var mere end almindeligt heldige med overhovedet at få point. Normalt scorer Tottenham mindst et par mål ud fra de chancer, de havde i går.
Stagger Lee 10:04          
Rashford over Kane til enhver tid. Hans hurtighed og bevægelighed er af høj klasse og når nu afslutningerne tilmed sidder i skabet, så er Kane godt distanceret.
Slim shady the King 10:17          
Jeg er os med på vi var lidt heldige men med en dygtig målmand og plus at Rom med ik bygget på en dag og vi mangler måske stadigvæk lidt forhold til de bedste men det tror jeg på nok skal nok komme med tiden:)
Snigskytten 10:50          
Eller os var de dygtigere, Porkheimer
porkheimer 11:02          
Dygtigere til at score? Ja, det viser måltavlen jo. Men af og til kan være fint at se lidt på kampbilledet også. Du ved, nuancer og den slags, som fodboldfans ikke tror på.
Love Spurs 11:13          
Rashford over Kane til hver en tid, omg. så har man da
hørt dagens dummeste kommentar,fordi han scorer et flot mål igår??? er helt med på at Rashford kan blive rigtigt god på et eller andet tidspunkt, meeen sku vi nu ikke lige ta en puster!!! og konstatere at Kane laver 25-30 mål pr sæson og er VM Topscorer, findes vel næppe den klub i verden som ikke vil ha ham, hvis de fik muligheden.
Slap nu lidt af med euroforien, så var i heller ikke bedre igår, i blev spillet ud af Wembley, og fik en svine heldig sejr, pga. et uskarpt Tottenham angreb. Men sådan er fodbold en gang imellem, får dog svedige hænder ved tanken om at Kane muligvis er langtidsskadet, lad os krydse fingere for det ikke bliver sådan.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar