LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Far Kluivert: Justin bør blive i Ajax

| Æresdivisionen | 7 kommentarer
Far Kluivert: Justin bør blive i Ajax
Foto: Getty Images
Patrick Kluivert råder sønnike Justin til fortsat at holde fødderne på jorden og som minimum blive i Ajax et år endnu. 

Justin Kluivert har fået sit store gennembrud for Ajax i denne sæson, og på rygtebørsen bliver den 18-årige hollænder nu kædet sammen med flere store engelske og spanske klubber.

Justin Kluivert er søn af den tidligere hollandske landsholdsprofil Patrick Kluivert, der tidligere har repræsenteret blandt andre AC Milan og FC Barcelona.

Han råder trods stor interesse sin søn til at blive i Ajax lidt endnu.

- Justin gør det rigtig godt, og han må forsætte med at gøre det. Han må holde fødderne på jorden. Jeg har fortalt ham, at han stadig er 18 år, og at han skal tage det stille og roligt og som minimum tage et år mere i Ajax.

- Når man skifter til et andet land, er det også en anden konkurrence, og man skal være stærk mentalt og psykisk, så det er vigtigt ikke at skifte for tidligt, siger Patrick Kluivert ifølge talkSPORT.

Justin Kluivert har i denne sæson scoret seks gange i 19 optrædener for Ajax.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

7 kommentarer

Tropico 19:59          
Han kan godt gå hen og blive en af verdens bedste en dag. Hold op hvor rummer han af potentiale, og har en snært af samme selvsikre attitude, som sin far havde.
Maldinini 20:14          
Sagde man ikke det samme om Laudrup sønnerne?
quaz 20:20          
Sagde man ikke det samme om Laudrup sønnerne?
Justin er nu også væsentlig bedre end nogle af Laudrup sønnerne nogensinde blev.
MessIniestaXavi 20:43          
Ikk nævn laudrups sønner i sammenhæng med kluiverts søn... jeeez
p4vo 21:18          
Prøv hør det har man sgu sagt om så mange, lad os nu se knægten vokse op og gøre sig fortjent til sådan nogen vendinger. Han har masser af potentiale og han ser fandme spændende ud med hans spillestil hvis alt går som smurt jamen så bli´r han nok én af verdens bedste men hvornår går tingene lige sådan?

Jeg synes Memphis Depay så endnu mere lovende og spændende ud da han flåede den hollandske liga i stykker over et par år inden han scorede et skifte til United. Med det i mente vil jeg ikke sige for meget omkring Kluivert´s fremtid men den er selvfølgelig lys uanset hvad men tvivler på det bli´r på niveau med Mbappé feks som har stort set samme alder og som allerede leverer (og har leveret for Monaco sidste sæson) i en storklub med massivt pres fra en enorm købpris og forventningspres.

Det som jeg prøver at sige er at de fleste som formår at blive verdens bedste jamen de har præsteret fra en virkelig ung alder i de største klubber. I min levetid har jeg ikke set noget lignende end da en 20 årig Ronaldo gik fuldstændigt amok på et allerede stærkt Barcelona hold i hans første sæson. Det står stadig meget tydeligt i min hukommelse, et bæst uden lige, fænomenet! Det nærmeste jeg har set var Mbappé´s første og eneste professionelle sæson hos Monaco.
Tropico 01:52          
Du kan jo passende lige hive Messi med i den sammenhæng. Han kværnede jo modstanderne efter behag som teenager. Neymar også i Brasilien, hvor han var latterligt meget bedre end de andre, og da han kom til Barca som 21-årig, var sagen jo mere eller mindre det samme.
Mowgliii 10:50          
Farmand er 188. Sønnike er 171 .. hvordan går sådan noget til ? Hehe
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar