Luk

Farvel til Dalsgaard: Han var en af de bedste

| International | 10 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - OB
Superligaen Grundspil (16/07)
Oddset 1,62 3,95 5,30

Henrik Dalsgaard har haft en stor betydning for Brentford i de seneste år, hvor han har været en af de bedste spillere på holdet, fortæller Thomas Frank.

Henrik Dalsgaard forlader Brentford efter fire år i klubben, hvor han nu fortsætter karrieren på heden hos FC Midtjylland.

Dalsgaard har dog haft en stor rolle for Brentford i de seneste år, hvor det kulminerede med en oprykning til Premier League i denne sæson, og det har danskeren en stor andel i.

Han har nemlig været en af de bedste spillere på holdet, hvor han altid har været et forbillede for resten af truppen.

Det fortæller Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

- Henrik havde stor erfaring, da han skiftede hertil, men han er vokset som person og spiller i sine fire år her. Han har været en af de bedste spillere og ledere på holdet, især i de sidste to sæsoner.

- Henrik har været en af de spillere, som altid går forrest i truppen hver eneste dag til træning og kamp. Vi vil savne ham rundt på træningsbanen og ønsker ham alt det bedste for hans nye start i FCM, udtaler Thomas Frank.

Nu er Dalsgaard så tilbage i dansk fodbold, hvor målet er at vinde mesterskaber med FCM, som i kan læse mere om her.


Af Raymund Nelausen

10 kommentarer

Spændhjelmen 16:18          
Men hvorfor så ikke tilbyde han en 2 årige kontrakt siden han har været en af de bedste? Argghh
Saemala 16:27          
Fordi han selv ville tilbage til Danmark allerede sidste år, men blev overtalt til at tage det sidste år med, for at hjælpe Brentford mod oprykningen.
Chris1234 16:29          
Jeg tror Brentford får det meget svært i Premier League. Og med alle de udskiftninger kan jeg næsten ikke se dem have en chance. Men de klarede den i Championship over alt forventning, så det er da ikke umuligt.
bruger 152603 17:16          
@Chris
Mon ik de henter nogle erstatninger for de spiller der smutter, fra 1-2 hylder over det niveau de(Marcondes, Dalsgaard etc.) har, med alle de penge de har fået for oprykningen( 1 mia.)
Ruds 17:33          
Judas
TR1986 17:39          
Jeg tror Brentford får det meget svært i Premier League. Og med alle de udskiftninger kan jeg næsten ikke se dem have en chance. Men de klarede den i Championship over alt forventning, så det er da ikke umuligt.
Hvilke udskiftninger refererer du til? Det er vel kun Dalsgaard og Marcondes der indtil videre forlader dem. Og det giver faktisk mening at tynde lidt ud i truppen når man rykker op i Premier League fra The Championship, idet der bliver spillet flere kampe i The Championship og der ikke er brug for så mange spillere nu. Jeg tænker Brentford først og fremmest tænker på kvalitet fremfor kvantitet. Hvis de kan holde fast i deres største profiler, samt hente yderligere tre-fire profiler med erfaring fra højeste niveau, så ser det fornuftigt ud. Især en ekstra gardering til forsvaret.
Sauer 17:42          
@Ruds

Hold nu op. Dalsgaard er svær ikke at holde af, selvom han gør forsøget med FCM-skiftet. Alt det bedste til ham - på nær når han spiller mod AaB :)
Torsdag 17. juni