Luk

Favoritter blundede i gruppe F - gysere venter

| Europa League | 0 kommentarer

Napoli delte 1-1 med AZ Alkmaar, mens Real Sociedad skuffede med 2-2 mod Rijeka. Der venter en gyser, når Napoli og Real Sociedad mødes i sidste runde.

Real Sociedad var torsdag storfavoritter mod FC Københavns banemænd fra Rijeka, da man kunne tage store skridt mod et videre avancement i Europa League. 

Det skulle dog ikke blive så nemt som ventet, da de spanske favoritter misbrugte flere muligeder og efter 38 minutter fik Rijeka bragt sig overraskende foran i San Sebastian.

Et hjørnespark blev sendt ind foran mål, og her dukkede Darko Velkovski op og nettede til 1-0.

Efter pausen skabte Sociedad rigeligt med chancer, men generelt for Sociedads kamp var det, at skarpheden udeblev. Men efter 69 minutter nettede Bautista Jon til 1-1, da han efter en strålende venidng i feltet kom til skud og sendte bolden flot i mål.

Men Rijeka ville det anderledes, og fire minutter senere endte et nyt hjørnespark med en scoring, da Stjepan Loncar bragede en nedfaldsbold i mål.

Sociedad havde hårdt brug for i hvert fald det ene point i kampen om de to øverste pladser, og det sikrede Nacho Monreal med 11 minutter igen, da han sparkede på mål og via en afretning gjorde det til 2-2.

Rijeka noterede sig sit første point i gruppespillet, mens Napoli og AZ Alkmaar spillede 1-1 i Holland.

Dermed er ingen hold endnu videre fra gruppen inden sidste spillerunde. Her mødes Napoli og Real Sociedad, mens AZ Alkmaar gæster Rijeka.

Stillingen er Napoli på ti point, Real Sociedad og AZ Alkmaar på otte, mens Rijeka har et enkelt. 


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar