LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FC Fredericia forlænger med stadionsponsor

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
FC Fredericia forlænger med stadionsponsor
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia
FC Fredericia hjemmebane kommer til 2021 fortsat til at hedde Monjasa Park, da olie- og shippingvirksomheden har forlænget sin aftale med klubben.

FC Fredericias hjemmebane kommer i de kommende år fortsat til at hedde Monjasa Park, for olie- og shippingvirksomheden Monjasa har forlænget sin aftale med klubben, skriver FC Fredericia.

Samarbejdet er nu forlænget til sommeren 2021.

- Vi er utroligt glade for, at Monjasa fortsat er en væsentlig del af FC Fredericia – og dermed i den udviklingsplan, som er lagt for klubben, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Det viser blandt andet, at der er stor tiltro til, at vi fortsat er på rette vej, både kommercielt og sportsligt, og at vi kan levere værdi til såvel deres brand som til Monjasas synlighed i regionen og på landsplan, siger Stig Pedersen..

- Fortsættelsen af samarbejdet flugter rigtig godt med FC Fredericias nye samarbejdsaftale med FC Midtjylland og dermed med målsætningen om avancement til Superligaen inden for de kommende to-fire år.

- I den forbindelse har det været særligt vigtigt for os, at Monjasa uændret ser potentialet i FC Fredericia og ønsker at være en del af projektet med etableringen af et kommende Superliga-hold i Fredericia.

Olie- og shippingvirksomheden Monjasa har været markant sponsor i FC Fredericia siden 2009.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar