Luk

FC Fredericia hapser Sonni Nattestad

| International | 7 kommentarer
FC Fredericia hapser Sonni Nattestad
Foto: Getty Images

Det tidligere FC Midtjylland-talent Sonni Nattestad skifter fra Molde til FC Fredericia, hvor han har fået en kontrakt til 2021.

FC Fredericia har fundet sin erstatning for efterårets helt store profil, forsvarsspiller Manjrekar James - klubben har således skrevet kontrakt med Sonni Nattestad, som har fået sin kontrakt ophævet i Molde.

Det tidligere FC Midtjylland-talent, som var i AC Horsens i efteråret, har levet lidt af en nomadetilværelse i de senere år, men nu har han fået en FC Fredericia-kontrakt, der varer helt frem til sommeren 2021.

Og det er altså en tilgang, som direktør Stig Pedersen er rigtig glad for.

- Det har været en ønskespiller for klubben, siden Jonas Dal (cheftræner, red.) kom til, og vi er rigtig glade for, det er lykkedes, siger Stig Pedersen til bold.dk.

- Vi kender ham godt, og Jonas kender ham særdeles godt fra FC Midtjylland, hvor han har trænet ham i en periode.

- Vi ved, vi får en spiller med et stort potentiale - et lidt uforløst potentiale. Vi håber og tror på, at vi kan bringe ham op på allerhøjeste niveau, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har i forvejen Mads Eriksen, Mathias 'Malthe' Johannsen og Erik Nissen til de centrale forsvarspladser, og her passer Sonni Nattestad perfekt ind, mener Stig Pedersen.

- Vi har fået en særdeles kompetent erstatning for Manjrekar James, og han passer i øvrigt ind i vores venstre forsvarsside, så vi nu kan sige, at vi har to venstrebenede og to højrebenede stoppere.

- Han skal nu hurtigst muligt finde frem til Antalya og tilslutte sig vores træningslejr, siger Stig Pedersen.

Sonni Nattestad var ejet af FC Midtjylland fra januar 2013 og frem til sommeren 2015. Det blev kun til fem kampe på førsteholdet.

Undervejs i perioden som FCM'er var han lejet ud til både Vejle Boldklub og AC Horsens. Efter FCM-tiden spillede han i FH Hafnarfjördur og Fylkir i Island, inden han i januar 2017 blev hentet til Molde.

Det blev aldrig en succes, og siden da har han været i Aalesund og AC Horsens.

nicolai@bold.dk

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

bruger 174071 15:12          
Lyder som en kvalitets stigning for Fredericia.:-)
Molle7100 16:43          
Så har han været i Vejle,Horsens, Fredericia så mangler han Kolding så er han den nye FC TREKANTEN
makhitta 17:52          
At opholdet i Molde ikke blev nogen succes er der en naturlig forklaring på. Sonni fik revet akilleshælen over og var ude i et år. Han nåede aldrig at debutere inden, men var fast mand i samtlige træningskampe i opstartsfasen, efter at Solskjær havde hentet ham i FH. Efter et år ude, og med et velfungerende midterforsvar i Molde, blev han lejet ud til Aalesund i et halvt år, og de toppede den næstbedste række temmelig klart inden han returnerede til Molde. Der kom en lejeaftale i Horsens på plads. Synes egentlig at han gjorde det godt i Horsens også. Man skal huske på, at han havde kun været et halvt år tilbage efter en længerevarende skade og spillet i den næstbedste norske række. Han har tumlet lidt rundt i sin karriere, ingen tvivl, men er en dygtig midterforsvarer som Fredericia får stor glæde af.
Micah84 18:24          
Stærkt af FCF... Havde personligt gerne set han blive i Horsens. Han kæmper altid for holdet, så han skal nok blive en profil for FCFzzzz
Micah84 18:24          
:-)
andersrh 19:08          
Spændende at se ham tilbage i DK. Kan stadig ikke forstå Thisted ikke forlængede med ham i sin tid
Gul mand 19:41          
Ville gerne have beholdt ham i Horsens. Fyr med stort potentiale hvis han ellers kan holde sig skadesfri..
Lørdag 20. juli