LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Fredericia henter Holvad i Hobro

| Danmark | 7 kommentarer
FC Fredericia henter Holvad i Hobro
Foto: Getty Images
Anders Holvad fortsætter karrieren i FC Fredericia. Den nu forhenværende Hobro-angriber har skrevet under på en toårig aftale.

FC Fredericia har sagt farvel til Morten Beck Guldsmed, som ifølge forlydender på rygtebørsen, skifter til Viborg - men nu har klubben fundet erstatningen.

Klubben er således lykkedes med at lokke Hobro IK's Anders Holvad til klubben på en toårig aftale. Det bekræfter FC Fredericia-direktør Stig Pedersen over for bold.dk.

- Det er en spiller, vi allerede var efter, inden Hobro hentede ham for nogle år siden. Det er en rigtig god angriber, som, vi ved, kan score mål i 1. division. Det har været vigtigt at finde en erstatning for Morten Beck Guldsmed, og det har vi fundet i Anders.

- Vi forventer, at han passer rigtig godt ind i vores spillestil, og han blive en målfarlig herre i den kommende sæson.

- Der er ikke så mange angribere, som, vi ved, kan score mål i 1. division, så vi er rigtig glade for, at vi har fået det på plads, allerede inden transfervinduet helt er gået i gang. Det er vigtigt. Så skal vi have et par offensive kræfter mere ind, og så er vores trup ved at være på plads, , siger Stig Pedersen.

26-årige Holvad har været i Hobro siden februar 2016, hvor han blev hentet i Brabrand. I den forgangne sæson har han spillet 30 kampe i 1. division og har scoret ni kasser.

Stig Pedersen bekræfter i øvrigt, at man vinker farvel til Mamadou Soro Nanga, som har været i FC Fredericia i den forgangne sæson.

nicolai@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 19. april