Luk

FC Fredericia ophæver med utilfreds keeper

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
FC Fredericia ophæver med utilfreds keeper
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia

FC Fredericia og Aleksandar Stankovic går hver til sit. Keeperen var utilfreds med at blive valgt som reserve til kampen mod Esbjerg, og det har nu ført til et afsluttet samarbejde.

FC Fredericia har ophævet samarbejdet med klubbens keeper Aleksandar Stankovic. Det sker efter en smule uro på de indre linjer, inden sidste uges premiereopgør i 1. division, hvor klubbens nye mand på posten, Alexander Nybo, var blevet valgt som førstekeeper.

Det fortæller direktør Stig Pedersen.

- I forbindelse med at træneren valgte Nybo som førstemålmand til kampen mod Esbjerg, blev Stankovic utilfreds med beslutningen, siger Stig Pedersen til bold.dk og fortsætter.

- Det efterlod situationen sådan, at Stankovic ikke blev udtaget til kampen, og vi havde så eftefølgende et møde, hvor han fik muligheden for at komme ud af sin kontrakt, og det har han sagt ja til, siger Stig Pedersen.

- Han ytrede sig meget kraftigt i forhold til ikke at være førstevalg. Ord og handlinger tilsidesatte holdets interesser i den situation. Man kan godt se forskelligt på den slags situationer, men jeg tror, vi alle er bedst tjent med denne løsning, siger Stig Pedersen.

- Fodbold handler om følelser
Hovedpersonen selv indrømmer, at han, da han fik meddelelsen om at skulle være reservekeeper, sparkede en bold væk og forlod træningen efter at have fået muligheden for det.

- Fodbold handler i høj grad om at vise følelser, og jeg var selvfølgelig utilfreds. Lige efter meddelelsen havde jeg brug for lige at  være for mig selv i fem minutter, og det  var det, jeg gjorde, siger Stankovic.

- Jeg sparkede en bold væk. Jesper (Sørensen, cheftræner, red.) fortalte, at jeg selv måtte bestemme, om jeg ville være der eller gå ind - og så sagde jeg, at jeg bare gik ind. Når man skuffer en person så meget, synes jeg, det er oplagt lige at spørge, om man er klar til at fortsætte i resten af træningen, siger Stankovic.

Ærgerlig situation
Keeperen er ærgerlig over situationen - men dog afklaret.

- Jeg kunne ikke finde et argument for, at jeg ikke skulle stå - og jeg fik ikke en forklaring på, hvorfor jeg ikke skulle stå, og det, synes jeg ikke, var fair, siger Stankovic.

- Jeg havde haft en rigtig god opstart og følte, jeg var fuldt berettiget. Jeg havde en fornemmelse af, at det kun kunne være mig. Så det var hårdt at få at vide, at det ikke var mig, der skulle stå.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er en ærgerlig måde at slutte på. Jeg havde da håbet, at jeg ville stå en helt vanvittig sæson, og at jeg så ville blive skudt af næste sommer.

- Det er ærgerligt, men det er min egen beslutning, så jeg skal være afklaret med det. Jeg tror ikke, at nogen af parterne havde ønsket, at det skulle ske - men det  var sådan, det skulle være. Det var den rigtige beslutning, siger Stankovic.

Keeperen fortæller desuden, at han nu er på jagt efter en ny klub. Han har allerede været i snak med andre klubber, men holder hovedet koldt og ser, hvad der byder sig.

Ny reservekeeper
FC Fredericia-direktør Stig Pedersen skal nu på jagt efter en ny keeper.

- Vi skal have en erstatning, og det er vi i gang med finde. Vi har ikke noget på plads, men vi vil bruge de kommende dage til, siger Stig Pedersen, som også fortsat jagter en ny angriber.

- Det går godt nok. Men vi står måske ikke lige først i køen til de angribere, vi kigger på. Der er en kabale, der skal gå op, og så må vi se, hvad der kommer til at ske, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia tabte sæsonpremieren mod Esbjerg. Klubben skal i kamp i 1. division igen på søndag, hvor Vendsyssel gæster Monjasa Park.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Cusack 11:39          
Tøsedreng ........
rambro 11:44          
Den valgte keeper til kampen stod fantastisk
Dumbeldore 12:15          
Forstår skuffelsen, men sikke da en uprofessionel opførsel.
SvennoR 12:45          
Thomas Mikkelsen har siddet suverænt på førstevalget de sidste par år, og første gang der tilnærmelsesvis er konkurrence om pladsen, og man taber, får man ophævet sin kontrakt...

Han får formentligt meget svært ved at finde en ny klub på et tilsvarende niveau med den attitude.
mimsdk 15:48          
Sådan opfører han sig vel altid?. I Jammerbugt FC blev han bare væk når der ikke gik hans vej..
John Doe 17:03          
Jeg forstå sgu godt mandens utilfredshed, i træningskampen mod Vejle står Alexander Nybo 1.halvleg og sætter ikke en fod rigtig og er indvolveret i 2 ud af 3 mål og er rystende ringe, så kommer Stankovic ind i 2.halvleg og gør det godt, holder buret rent og skaber ro i forsvaret
Så bliver Nybo alligevel valgt til næste kamp, så tror jeg sgu alle ville bliver skuffet, så er det jo ikke en fair kamp mellem de 2 når den ene gør det skidt og bliver valgt alligevel, skylden ligger vel ved træner Jesper Sørensen, han spiller jo ikke med åbne kort, når manden siger at det er 50/50 når han har valgt uanset hvordan de præstere
Mozz 22:13          
John Doe - ser du også alle træningerne i FCF, siden du kan udtale dig sådan generelt, om de to målmænds præstationer ?? Kunne det tænkes at Alexander Nybo har været bedre til træning, og DERFOR har "vundet" pladsen i buret ??... Uanset hvad, er det helt simpelt ikke i orden, med den opførsel! Det er pinligt, og ville på en hver anden arbs. plads formentligt koste en fyreseddel.
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober