LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Fredericia siger farvel til yderligere to

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
FC Fredericia siger farvel til yderligere to
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
FC Fredericia mister denne sommer topscorer Brent McGrath og siger også farvel til Mikael Rynell og Emil Peter Jørgensen.

Topscorer Brent McGrath skifter denne sommer FC Fredericia ud med Esbjerg, og FC Fredericia siger farvel til yderligere et par spillere, da både svenske Mikael Rynell og Emil Peter Jørgensen forlader klubben.

- Mikael Rynell har været et fantastisk bekendtskab - både på og uden for banen. Han har haft en del skader undervejs, men er slutter rigtig stærkt af og har opfyldt den rolle, han var tiltænkt.

- Rynell vil blive savnet i klubben for sin professionelle tilgang til fodbolden og det engagement, han har lagt uden for banen, siger formand Stig Pedersen blandt andet om Rynell og udtaler om Jørgensen.

- Han blev hentet ind sidste sommer og spillede en del i starten af sæsonen. Han sad så på bænken i en periode, men fik spillet sig tilbage på holdet her til sidst. Han har efterladt et godt indtryk, men han bliver offer for, at vi søger nogle lidt andre typer til den defensive del af banen.

FC Fredericia oplyser samtidig, at der arbejdes på at forlænge med både Marco Hansen og Nicholas Gotfredsen.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april