Luk

FC Fredericia skriver med Oliver Fredsted

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (31/10)
Oddset 1,70 3,70 4,60
bet365 1,72 3,75 4,50

Oliver Fredsted har fået fremtiden på plads. De næste to år skal den 22-årige forsvarsspiller tørne ud for FC Fredericia i 1. division.

FC Fredericia har skrevet kontrakt med den 22-årige venstre back Oliver Fredsted, som kommer til klubben efter at have været hos Brønshøj i de seneste par år.

- Vi har sådan set fulgt ham, siden jeg kom til FC Fredericia i vinter. Han spillede med i en testkamp mod SønderjyskE, hvor han gjorde en rigtig god figur og fik os overbevist om, at det var en god idé at skrive kontrakt med ham, siger FC Fredericia-træner Jesper Sørensen til bold.dk.

- Han dækker primært pladsen som wingback i det system, vi spiller, og han kan også godt gå ned og tage en venstre back, hvis vi skal spille med sådan en. Han er hurtig og er dygtig en mod en i det offensive spil, og så har han lagt betydeligt på i sit defensive spil i de sidste par år, siger Jesper Sørensen, som er glad for tilføjelsen til sin trup.

- Det er en ung spiller, som gerne har villet FC Fredericia, så det passer rigtig fint, siger han.

Oliver Fredsted var i sidste sæson en stor profil hos Brønshøj i 2. division, og nu har han altså formået at træde et skridt op til 1. division, hvor han har fået en toårig kontrakt med fredericianerne.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

3 kommentarer

Peterkasse 18:03          
Hvor er det godt set af Jesper Sørensen. Fredsted er ung og ambitiøs.
Jeg så ham mod Sønderjyske, og det lovede godt.
Det bliver spændende at følge ham og klubben op i superligaen.
BBhveps 21:40          
Ham bliver I glade for i Fredericia.

Han slår nogle rigtig gode indlæg, er hurtig og kan simpelthen løbe op og ned af venstrekanten hele dagen.

Vi er selvfølgelig kede af, at se ham forlade Brønshøj, men når man får tilbuddet 1. divisionsfodbold, så skal man selvfølgelig slå til, og jeg ønsker Fredsted alt mulig held og lykke i sin nye klub.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober