Luk

FC Helsingør-ejer har lært af sine fejl

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør buldrer mod Superligaen, og det skyldes især, at den amerikanske ejer Jordan Gardner har indset, at det var en fejl at satse på udenlandske talenter, siger cheftræner Morten Eskesen.

FC Helsingør topper 1. division og har dermed rejst sig, efter klubben i sommeren 2019 havde præsteret to nedrykninger i træk - fra Superliga til 2. division.

Kort inden nedrykningen fra 1. division overtog amerikanere klubben, og flere amerikanske talenter blev hentet til klubben med henblik på videresalg.

Dén strategi er skrinlagt til fordel for en dansk stamme, og klubejer Jordan Gardner har da også lært af den fejlslagne plan.

- Han har lært af sine fejl, og det er en af hans allerstørste styrker. Da jeg blev ansat, var der 10 udlændinge i truppen, der ikke havde niveauet og ikke ville få særligt mange minutter - selv i 2. division, siger cheftræner Morten Eskesen til Ritzau.

- Det lyttede han til og lavede strategien om, og det er en stor kompetence at kunne det. Nu er nationaliteten ligegyldig. Det handler kun om at gøre Helsingør bedre og hele tiden bygge på.

FC Helsingør møder torsdag aften Esbjerg klokken 19.00.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober