LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Helsingør henter 30-årig amerikaner

| NordicBet Liga | 1 kommentar
FC Helsingør henter 30-årig amerikaner
Foto: FC Helsingør
FC Helsingør har sikret sig forstærkning til midtbanen i form af amerikanske Collen Warner, som har fået kontrakt for resten af sæsonen.

FC Helsingør har fået nyt blod på midtbanen, da klubben har sikret sig den 30-årige amerikanske midtbanespiller Collen Warner.

1. divisions-klubben skriver i en pressemeddelelse, at Warner kommer til klubben på en kontrakt for resten af sæsonen.

- Warner har trænet med i et godt stykke tid nu. Det var et stykke tid siden, han havde spillet sidst, og vi ville kun hente ham ind, hvis vi var sikre på, at han var i spil til førsteholdstruppen. Men hans form ser fin ud, og han har en god boldomgang, siger direktør Janus Kyhl om klubbens nye spiller.

- Hvis jeg skal beskrive ham som type, så er han er en hårdtarbejdende, fysisk stærk defensiv midtbanespiller, der kommer med nogle lidt andre kvaliteter end de andre midtbanespillere i truppen. Han er allerede faldet godt til i truppen og er en super fyr, som vi er glade for at have fået på plads i FCH.

Warner har spillet mere end 170 kampe i MLS og spillede senest i Minnesota United.Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Kuglelyn 13:48          
Man må gå ud fra at de amerikanske talenter blomstrer sent, hvis den signing er i tråd med Helsingørs nye strategi.
Lørdag 20. april