Luk

FC Helsingør siger farvel til fem spillere

| 2. Division | 0 kommentarer
FC Helsingør siger farvel til fem spillere
Foto: FC Helsingør

FC Helsingør siger farvel til fire udenlandske spillere samt danske Emil Erbas.

FC Helsingør har gang i oprydningen frem mod foråret og siger tirsdag farvel til fem spillere.

Det drejer sig om de to canadiere Kunle Dada-Luke og Kembo Kibato, amerikanerne Aydan Bowers og Jeremy Rafanello, samt danske Emil Erbas.

- Vi har her i vinterpausen haft en del møder i den sportslige ledelse om truppens tilstand og fremtidsperspektiverne i den, siger direktør Jim Kirks i en pressemeddelelse.

- De fire nordamerikanske spillere blev oprindeligt signet til at spille under vores forhenværende træner Omid Namazi, der spiller en lidt anden type fodbold, end vi som klub ønsker at spille fremadrettet.

- Alle fire har fået en ærlig chance for at vise sig frem for Morten Eskesen i den daglige træning, og de har alle leveret en god og professionel indsats.

- Ingen af de fire har imidlertid fået spilletid i efteråret, og vi har i samråd med spillerne og deres agenter blevet enige om, at både de og FC Helsingør er bedre stillet ved at de kan komme ud og søge muligheden for at spille fast andre steder, frem for at de skal bo tusindvis af kilometer hjemmefra uden at være i betragtning til regelmæssig spilletid.

FC Helsingør siger også farvel til Emil Erbas, der blot har spillet ét minut i 2. division i denne sæson.

- For Emils vedkommende handler det også om spilletiden. Han er kommet lidt i klemme i, at vi har haft 2. Divisions nok stærkeste midtbane i efteråret, og sine mange kvaliteter til trods har han ikke haft mulighed for at spille regelmæssigt, så han har bedt os om en ophævelse af kontrakten, og det vil vi ikke stå i vejen for. 

- Emil har været klubben en god holdspiller, og vi ønsker ham og de andre fire al muligt held og lykke med karrieren fremover, siger Kirks.


Af Sara Margren
Tirsdag 28. januar