Luk

FC Helsingør udspillede Esbjerg og vandt

| NordicBet Liga | 15 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Esbjerg fB 3-0
NordicBet Liga
8' 1-0 Sebastian Czajkowski
57' 2-0 Sebastian Czajkowski
73' 3-0 Daniel Norouzi

FC Helsingør bombarderede Esbjergs mål torsdag aften, da NordicBet Liga-topholdet formåede at vinde med 3-0 i et opgør, hvor Sebastian Czajkowski scorede to mål.

Torsdag aften var NordicBet Ligaen tilbage på programmet, hvor topholdet fra FC Helsingør fik besøg fra Vestjylland, da Esbjerg var torsdagens modstander.

Her skulle hjemmeholdet forsøge at komme tilbage på sporet efter en række kampe, hvor Morten Eskesens tropper har haft store problemer i bagkæden, da de har lukket for mange mål ind.

FC Helsingør fik dog en kanonstart, da de startede som lyn og torden og spillede sig frem til flere store muligheder. Gæsterne fra Esbjerg kunne simpelthen ikke følge med, og efter otte minutter kom der så gang i måltavlen i Helsingør.

Her løb Esbjerg ind i et mareridtsminut, da de i løbet af 60 sekunder både kom bagud og måtte udskifte Seid Korac med en skade. Det var dog heller ikke kønt forsvarsspil, som de leverede ved 0-1-målet.

Daniel Norouzi modtog bolden inde foran Esbjergs felt, hvor der var ingen, som valgte at gå til ham, og derfor valgte han at dreje rundt på en tallerken og sende bolden videre til Liam Jordan, som tog chancen.

Jeppe Højbjerg fik dog afværget i første omgang, men riposten endte dog for fødderne af Sebastian Czajkowski, som sparkede bolden ind i netmaskerne via overliggeren til stor jubel hos hjemmeholdet.

Czajkowski var også tæt på at komme på 2-0, da Helsingør straffede Esbjerg på en omstilling. Her blev angriberen spillet fri i boksen efter 17 minutter, men han fik på ingen måde et ordentligt træf på kuglen.

I stedet endte den hos Frederik Bay, som resolut sendte et skud mod rammen, men Højbjerg var vågen inde på stregen og hev en god redning frem.

Stor Esbjerg-fejl kostede

Det var netop Højbjerg, som havde mest at lave torsdag aften i Helsingør, da Esbjerg havde store problemer med at holde hjemmeholdet fra chancer, men målmanden formåede at holde stand frem til pausen.

I anden halvleg skulle Roland Vrabecs tropper forsøge at få vendt opgøret, men gæsterne fra Vestjylland blev hurtigt sat til vægs igen.

Der gik nemlig blot 11 minutter af anden halvleg, før Helsingør havde udbygget føringen til 2-0, hvor Esbjerg igen viste store svaghedstegn i bagkæden. Det var nemlig en opspilsfejl, som satte Helsingør i gang.

Her kunne Tonni Adamsen uden problemer stjæle bolden, hvor han efterfølgende smed den på tværs mod bagerste stolpe, og det var en god ide. 

Her kom Czajkowski nemlig stormende og kunne glide bolden over stregen til 2-0.

Norouzi-scoring på hjørnespark

Esbjerg lignede på ingen måde et mandskab, som kunne byde FC Helsingør op til dans torsdag aften. De kom dog frem til enkelte chancer, hvor blandt andet Mads Larsen skulle have reduceret med 20 minutter igen.

Her formåede Esbjerg at splitte Helsingørs defensiv ad, men da Larsen fik muligheden for at sende en afslutning afsted, ventede han alt for lang tid, og så løb chancen ud i sandet.

FC Helsingør formåede derfor at lukke opgøret, da Norouzi sendte et hjørnespark ind i feltet efter 73 minutter. Her fløj den mod forreste stolpe, hvor Kasper Enghardt valgt at dukke sig, og så røg den i stedet ind over stregen.

Her så Esbjerg-spillerne endnu en gang passivt til, hvor Højbjerg ikke var tilfreds med, at de kunne lukke et mål ind på den måde.

Enghardt fejrede dog også scoringen, da han mente, at han skulle krediteres for målet, men det var Norouzi, som blev noteret for scoringen af TV3 Sport.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, selvom hjemmeholdet havde et hav af chancer i slutfasen, og dermed sikrede FC Helsingørs sig en 3-0-sejr over Esbjerg i NordicBet Ligaen.


Af Raymund Nelausen

15 kommentarer

TheUnitedWay 20:56          
Højbjerg og Drost er grunden til at EFB ikke tabte med tenniscifre. Det er noget af en omfattende genopbygning der pågår i EFB.
KOLDING IF SUPPORT. 21:05          
Drost spiller altså i Helsingør.. Og kom først på banen i det 75.minut..så mon ikke du mener en anden??
Boleyn Ground 21:05          
Alt det vi blevet lovet op til sæsonstart;
Agressiv spillestil
Mange afslutninger
Højt pres
Dygtige ærgerrige unge spillere
Jeg har nærmest ikke set det i en eneste kamp.
At Højbjerg nu er anfører siger en del.
Augenthaler taler for sig selv 21:09          
Hvis ikke det var så ualmindeligt trist at se den skæbne, der overgår en traditionsklub som EfB, så ville det være hylende morsomt at følge Paul Conway og kompagnis nedtur.
Myggespray 21:12          
Hvor ER Jonas Dal dog irriterende at høre på! Jeg ved godt at han rent taktisk har masser af forstand på fodbold, men der er jo absolut INGEN grund til at favorisere EfB SÅ meget som han gør under HELE kampen og det endda på trods af at Helsingør kører Esbjerg ud banen i 80 ud af de 90 minutter!
Så enten må Viasat tage ham væk fra kampe, som indeholder Fredericia, Hobro og Esbjerg, hvis han ikke kan holde sig neutral i kommenteringen af kampene - det er simpelthen ikke til at holde ud at høre på!
Slettet(131037211411) 21:17          
Svær udebane, og ikke en skam, at tabe i dag
UMURUM 22:01          
Ja Jonas Dal var også ulidelig at høre på, da han kommenerede Hobro - Lyngby tidligere på sæsonen. Som kommentator må man simpelthen ikke sidde og favorisere det ene hold så meget, som det var tilfældet i den kamp. Specielt med tanke på, at Lyngby var det bedste hold på banen, men det lød til at Hobro virkelig havde gang i noget godt, når Dal han snakkede...godt nok useriøst. Hvordan manden han kan få penge for sådan noget lort, er ikke til at fatte...
Mandag 6. december
Søndag 5. december
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
16:11
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:10
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
16:05
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
16:03
Resultater - Pokalturneringen
16:02
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
16:02
AC Milan - Casa dei Rossoneri
16:01
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
16:00
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
15:59
Hernandez om kontrakt: Kun halvvejs igennem
15:59
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:59
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:57
Medie: PSV-træner vil ikke til Leipzig
15:57
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:56
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
15:51
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:51
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:51
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:45
Newcastle United
15:45
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:41
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:38
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
15:37
Vlahovic tangerede Higuain og Crespo-rekord
15:36
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
15:35
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:32