Luk

FC Köln er som forvandlet: Vi er svære at slå

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Köln - Mönchengladbach
Bundesliga (27/11)
Oddset 2,75 3,60 2,45
bet365 2,70 3,80 2,40

FC Köln var i sidste sæson tæt på at rykke ud af Bundesligaen, men nu er de som et forvandlet mandskab, der er begyndt at spille mere offensivt, fortæller Ondrej Duda.

I sidste sæson var FC Köln på vej ud af Bundesligaen, men de reddede livet, da de slog Holstein Kiel i de afgørende playoffkampe.

Nu er en ny sæson startet, hvor Köln-klubben er kommet godt fra start. De har nemlig kun tabt et ud af seks opgør, da det blev til et 2-3-nederlag til Bayern München.

De gode tendenser skyldes en ny spillestil, da Köln faktisk er blevet mere offensiv under den nye cheftræner, Steffen Baumgart, og det har især gavnet Ondrej Duda.

- Under Steffen Baumgart spiller vi mere offensivt. Det gør det nemt for en angriber eller, i mit tilfælde, en offensiv midtbanespiller at skabe chancer. I de seneste kampe har vi haft mange muligheder for at score flere mål. 

- Mod Leipzig og Frankfurt var der faser, hvor vi kunne have scoret flere mål, og derfor kan jeg godt lide vores nye spillestil, udtaler Ondrej Duda til klubbens hjemmeside,

På nuværende tidspunkt er FC Köln placeret som nummer syv i Bundesligaen, hvor de er tæt på de europæiske placeringer, men Duda ville ikke sætte europæisk deltagelse som en målsætning.

- Jeg vil ikke sætte et mål som at nå Europa. Vi har fokus fra kamp til kamp og vil se, hvad det i sidste ende kan blive til.

- Vi er en stærk trup og er svære at slå. Vi samler tit point og holder kampene åbne. Vi kunne endda have vundet mod Leipzig og Frankfurt. Det ville ikke have været tilfældet i sidste sæson.

På lørdag tager FC Köln imod oprykkerne fra Greuther Fürth på RheinEnergieStadion.


Af Raymund Nelausen
Fredag 26. november